ANĐELA OSTAVILA GASTOZA, A ONDA SE SVE PREOKRENULO! Najnoviji snimak iz Elite 8 sve ŠOKIRAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić sve iznenadila!

ANĐELA OSTAVILA GASTOZA, A ONDA SE SVE PREOKRENULO! Najnoviji snimak iz Elite 8 sve ŠOKIRAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su učesnici rijaliti programa nagrađeni picama, Nenad Marinković Gastoz iznenadio je Anđelu Đuričić tako što joj je priredio malu gozbu. Romantična večera protekla je u opuštenom i prijateljskom tonu, dok su uživali u ukusnom obroku i razgovoru.

Gastoz je pokazao svoju pažnju prema Anđeli tako što joj je odneo deo nagrade, a potom je pažljivo pripremio večeru za njih dvoje. Ovaj gest nije prošao neprimećeno, te su njih dvoje uživali u opuštenoj atmosferi i prijateljskom razgovoru, dok su se prepustili ukusima hrane koju su deleći.

U jednom trenutku Anđela je ostavila Gastoza kako bi uhvatila malo svežeg vazduha, pa se vratila da ćaska sa njim. 


Ovaj neobičan gest Gastoza prema Anđeli izazvao je pažnju gledalaca, koji nisu propustili da komentarišu ovaj trenutak na društvenim mrežama. Mnogi su se složili da je ovo bio lep gest, dok su drugi izražavali svoje simpatije prema ovoj neobičnoj, ali simpatičnoj vezi koja se razvila među učesnicima rijaliti programa.

Anđela i Gastoz su se potrudili da svojim iskrenim razgovorom i opuštenim druženjem prenesu deo atmosfere ove večere i na druge učesnike, koji su takođe bili vidno raspoloženi i nasmejani tokom večeri. Njih dvoje su pokazali da znaju kako da uživaju u trenucima zajedništva, uprkos okolnostima u kojima se nalaze.

Ovaj romantični gest Gastoza i Anđele sigurno će ostati upamćen kao jedan od neobičnih, ali simpatičnih trenutaka u ovom rijaliti programu. Njihova otvorenost i iskrenost u prijateljstvu su naišli na odobravanje publike, koja sa nestrpljenjem očekuje sledeće iznenađenje koje će nam doneti ovi neobični, ali simpatični učesnici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading