STEFANI PRONAŠLA MATORINU PORUKU: Otkriveno šta se dešava u porodičnom domu - OVE REČI kidaju dušu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora napokon pronašla sreću!

STEFANI PRONAŠLA MATORINU PORUKU: Otkriveno šta se dešava u porodičnom domu - OVE REČI kidaju dušu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7" Jovana Tomić Matora nedavno je javno obelodanila svoju srećnu vezu sa devojkom Stefani Grujić. Ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti, a posebno emotivnu poruku koju je Stefani pronašla u torbi koju joj je Jovana napisala.

Stefani Grujić nedavno je podelila sa javnošću emotivnu poruku koju je pronašla u svojoj torbi, a koju joj je napisala Jovana Tomić Matora. Ova gesta ljubavi između dve devojke izazvala je brojne simpatije i podršku fanova širom regiona. U poruci su se našle reči iskrene ljubavi i poštovanja, koje su dodatno učvrstile njihovu vezu, ali i inspirisale mnoge ljude da veruju u istinsku ljubav bez obzira na rod ili pol.

Republika

Foto: Instagram.com

Stefani Grujić Instagram,

Otkako je obelodanjena njihova veza, Jovana i Stefani su dobile veliku podršku svojih fanova, ali i javnih ličnosti. Mnogi su istakli hrabrost ovog para da javno pokaže svoju ljubav i time postanu inspiracija mnogima. Takođe, brojne javne ličnosti su se oglasiile putem društvenih mreža pružajući podršku i šaljući pozitivne poruke.


Iako je javnost imala priliku da je upozna kroz učešće u rijaliti programima, Jovana Tomić Matora je pokazala da je mnogo više od toga. Ona je istakla svoju hrabrost i autentičnost, te je postala inspiracija mnogima koji se bore za svoju sreću i prihvatanje u društvu.

Stefani Grujić, koja je takođe poznata javnosti kroz svoj umetnički rad, sada je postala simbol podrške i ljubavi, pokazujući da prava ljubav nema granice. Njena otvorenost i iskrenost su inspiracija mnogima da budu ono što jesu i da se ne stide svojih osećanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading