OBELODANJENA ISTINA O AFTERIMA Maje Marinković i Ene Čolić! Jedan muškarac je nakon svega imao pristup STARLETINOM krevetu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica rijalitija progovorila o druženju sa bivšom zadrugarkom!

OBELODANJENA ISTINA O AFTERIMA Maje Marinković i Ene Čolić! Jedan muškarac je nakon svega imao pristup STARLETINOM krevetu!

Foto: Instagram.com

Takmičari "Elite 8" Ena Čolić i Danijel Dujković Munjez sinoć su razgovarali nakon žurke. Njih dvoje su se prisetili anegdota sa različitih aftera, a Ena je progovorila o famoznim izlascima sa Majom Marinković.

Munjez je iskoristio priliku da se pohvali da je dobar sa Majom, što je i Čolićeva uradila.

- Veruj mi ovde kad te ubace u mašinu, i ono što nisi uradila biće tako - rekao je Munjez.

- Ja sam spremna jer oni mene hvataju na lažne stvar,i a ima mnogo istinitih stvari iz mog života koje još uvek nisu izašle. Ovo što Mrvica priča je laž. Ima toliko istine, da ne mogu da me poremete laži. Ali iskreno, ovo je moja najveća sramota - rekla je Ena.

- Ma i da jeste istina, koga, bre boli uvo, šta ti ima ljudima da objašnjavaš? Volim da pričam sa tobom baš - rekao je Munjez.

- Veruj mi, mi smo srodne duše - rekla je Ena.

- Nisi bolja od mene na afteru sigurno - rekao je Munjez.

- Ne znaš ti ko sam ja, kako smo Maja (Marinković) i ja ludovale u naše vreme - rekla je Ena.

- Meni pričaš, ja sam imao pristup jedini njenom krevetu, koja je alergična da joj neko dira po stvarima - rekao je Munjez.

- Maja koja mrzi sve žene, a mene voli, šta drugo da ti kažem - rekla je Ena.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja i Ena su se družile

Inače, Mateja Ignjatović, brat Anđele Ignjatović Breskvice, uključio se u emisiju "Pitam za druga", gde je priznao sve o svom odnosu sa Enom.

- 2006. godište sam, imam 18. godina. Mi imamo jednog zajedničkog drugara, sa kojim je ona jako dobra, i ja isto. Upoznali smo se preko njega, krenuli da se družimo, posle toga je sve došlo nekako spontano.  Prošla godina, tamo negde, u aprilu, maju... Pa, bilo je nešto između. Nije bila ni veza, nije bila ni šema, nešto između je bilo. To je trajalo oko godinu, godinu i nešto dana. Nije bilo učestalo, bilo je povremeno. Ona je 93. godište koliko ja znam - rekao je Mateja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mateja Ignjatović, rođeni brat pevačice Breskvice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading