MILJANA NAPUSTILA "ELITU"! Sud mora da donese ODLUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite 8" tužila bivšeg dečka!

MILJANA NAPUSTILA "ELITU"! Sud mora da donese ODLUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Najkontroverznija rijaliti-učesnica Miljana Kulić podnela je tužbu protiv bivšeg dečka, a sadašnjeg rijaliti-cimera Nenada Macanovića Bebice. Nenadu je stigao poziv za suđenje koje se održava danas u Osnovnom sudu u Rumi, a kojem će prisustvovati on, kao okrivljeni, i Miljana, koja je tužbu podnela. 

- Poziv radi upoznavanja sa mogućnošću medijacije - okrivljeni Macanović Nenad. Pozivate se u svojstvu okrivljenog da pristupite po pozivu u Osnovnom sudu u Rumi dana 23. 10. 2024, u 11.30, sudnica br. dva, po privatnoj tužbi priv. tužioca Miljane Kulić protiv okrivljenog Macanović Nenada, zbog kriv. dela uvreda iz čl. 170 st. 2 u vezi sr. I čl. 61 K3 RS - stoji u dokumentu objavljenom na Macanovićevom profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Dokument koji je objavljen na profilu Nenada Macanovića Bebice

Nenad i Miljana su "Elitu 8" napustili u jutarnjim časovima i u pratnji obezbeđenja se zaputili u Osnovni sud u Rumi nakon čega će biti vraćeni u rijaliti, piše SrbijaDanas.

Prema saznanjima koja su procurila u javnost, Miljana Kulić je podnela tužbu protiv Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, tvrdeći da je on prekršio njihov ugovor o zajedničkom poslovanju. Ova tužba je iznenadila mnoge, s obzirom na to da su Nenad i Miljana nekada bili u vezi i poslovno su sarađivali. Detalji tužbe još uvek nisu javno otkriveni, ali je jasno da će ova situacija zahtevati Nenadovu pažnju i angažovanje van rijaliti šoua "Elita 8".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana je danas napustila "Elitu"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading