GASTOZ NASKOČIO NA ANĐELU S LEĐA! Kamera uhvatila INTIMNU scenu u krevetu, ona leži ko MRTVA! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prikrao joj se i krenuo da je obasipa pažnjom!

GASTOZ NASKOČIO NA ANĐELU S LEĐA! Kamera uhvatila INTIMNU scenu u krevetu, ona leži ko MRTVA! (GALERIJA)

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon što je saznao da je Anđela Đuričić ljuta na njega, Nenad Marinković Gastoz odlučio je da se suoči sa ovom situacijom na sebi svojstven način. Naime, odlučan da reši nesporazum, aktuelni učesnik rijalitija "Elita 8" je ponovo uleteo u krevet pored kontroverzne Crnogorke, ne odustajući od svoje namere da bude blizak s njom.

Umesto da odustane nakon prvog neuspešnog pokušaja, Gastoz je, po svemu sudeći, odlučio da istraje. On je u kasnim satima, nakon sinožnje žurke koju je po tradiciji organizovao Veliki šef, legao pored Đuričićeve i počeo da je grli i ljubi, istrajavajući u svojoj nameri.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Gastoz ljubi Anđelu Đuričić dok spava Elita 8 Zadruga

Međutim, iako je nekoliko trenutaka pred ovaj čin isplakala more suza zbog odnosa sa Marinkovićem, Anđela je, hladna kao santa leda, nastavila da se pravi da spava, ne obazirući se na Gastozove izlive nežnosti.

Podsećanja radi, nakon žestoke svađe sa Nenadom Marinkovićem Gastozem učesnica rijaliti šou programa "Elita 8" Anđela Đuričić bila je preplavljena emocijama i suzama. Naime, kontroverzna Crnogorka odlučila je da je vreme da prekine svaki kontakt sa reperom, izjavljujući da joj njegovo prisustvo više ne prija i da ne želi da joj se približava.

Republika

Foto: Printskrin

Anđela Đuričić plače zbog Gastoza

Samo neka mi se skloni iz života, prosto ga ne želim u svom životu, ne želim niko da me tera na nešto što neću. Lik je bolesnik. Sram ga bilo, u životu ne želim više da ga vidim! Nisam popila ni tri čaše vina jer me nije puštao da se sklonim od njega. Ne želim da plešem s tobom, skloni mi se, bre! U životu ne želim više da mi priđe nikada, da umrem, ne želim da mi dođe na sahranu - vrištala je Anđela kroz suze u radionici, dok su je kamere neprestano snimale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading