TRUDNU MILICU JURE KAMATAŠI ZBOG TERZINIH DUGOVA: Smestio joj njegov brat Miloš, a onda isplivala istina o njihovom ocu i Sofiji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličkovićevoj pukao film!

TRUDNU MILICU JURE KAMATAŠI ZBOG TERZINIH DUGOVA: Smestio joj njegov brat Miloš, a onda isplivala istina o njihovom ocu i Sofiji!

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV

Nakon što su procurile prepiske između trudne Milice Veličković i Terzinog brata Miloša Terzića, koje su izazvale pravu buru na društvenim mrežama i u javnosti, oglasila se bivša učesnica "Elite 7" i urnisala celu porodicu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miloš Terzić navodno tražio od Milice da kamatašima vrati Terzine dugove

Naime, u prepiskama koje su isplivale, Miloš traži od Milice da vrati dugove koje je navodno otac bebe koju nosi Borsilav Terzić Terza uzeo od kamataša kako bi finansirao proslavu otkrivanja pola deteta. Milica je javno istakla da nije bila upućena u ovu situaciju, te da nije znala za Terzinu pozajmicu od kamataša.


- Danas nakon mesec dana od svega ovoga što se dešava me nazvao Terzin brat, ološ takođe. Nije me zvao da vidi da li mi nešto treba, niti da vidi kako je moja beba, trudnoća sve ovo što prolazim na antidepresivima, ali me zvao da vratim Terzine dugove - rekla je Milica za Pink.rs, pa nastavila:
Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Veličković urnisala celu porodicu Terzić

- Lično za te dugove ne znam niti me interesuju. Bez mog odobrenja je kamatašu dao moj broj da me zove i rekao da je Terzin novac kod mene i da ću ja to da rešim. Bez blama i srama nakon svega što mi je priredio njegov brat, ja da mu vraćam dugove, trudna i ostavljena. Dodaću samo, pošto sam dosta štedela ološe, kada je sve ovo sa vernicom počelo da se dešava Terzin otac se hvalio na svom radnom mestu kako ima novu snajku i kako su se mene rešili, kako mu je sin top. Naravno, to je sve bilo dok nije krenulo da izlazi ništa o Sofijinom privatnom životu. Kada su ga na poslu pitali šta će ako ova ne bude valjala on je rekao rastavićemo i to.


Nova porodična situacija i prepiske su izazvale veliku pažnju javnosti i postale predmet brojnih diskusija u nadi da će ova situacija dobiti svoj epilog i da će istina izaći na videlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading