MAJA MARINKOVIĆ "ČISTI" GALERIJU, INTIMNI SNIMCI SA CAREM ĆE SRUŠITI INTERNET! Filip čupa kosu s glave zbog ove objave!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je odlučila da totalno raskrinka Filipa Cara, sa kojim se ponovo pomirila.

MAJA MARINKOVIĆ "ČISTI" GALERIJU, INTIMNI SNIMCI SA CAREM ĆE SRUŠITI INTERNET! Filip čupa kosu s glave zbog ove objave!

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

Bivša učesnica "Elite 7" Maja Marinković, poznata po svojoj atraktivnosti, bila je nedavno predmet pažnje paparaco kamera emisije "Paparco lov". Kamere su je uhvatile u jednom prestoničkom tržnom centru u luksuznom naselju, gde se opušteno družila sa drugaricom koja ju je fotografisala dok se Marinkovićeva izvijala i pokazivala svoje obline.

Radomir Marinković Taki, njen otac, došao je po nju i odvezao je na nekoliko lokacija pre nego što ju je vratio kući u prestižnom prestoničkom naselju gde trenutno živi. U blizini svoje zgrade, Maja je imala problem sa pronalaskom ključeva u svojoj tašni, pa je morala da ih traži pažljivo preturajući po tašni koju je stavila na pod.

Podsetimo da je Maja nedavno bila u centru skandala nakon što je otkrila snimke sa Filipom Carom, koji su potvrdili njihovu vezu tokom leta. Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i medijskih kuća. Marinkovićeva je juče objavila zanimljiv stori, koji je vrlo brzo postao viralan, ali se ona iznenada pokajala i uklonila ga sa društvenih mreža.

- Dragi moji, samo da vas pozdravim i da vam kažem da ono što ste gledali tokom prethodna dva dana, to nije ništa, verujte mi, sad ćete imati mnogo zanimljiviji repertoar, tako da uzmite kokice i Televisa Presenta može početi - saopštila je Maja putem svog storija na Instagramu, ali je kasnije ta objava uklonjena sa njenog profila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading