SVE SE PROMENILO NAKON IZLASKA IZ ELITE: Šok-bombe u rijalitiju nakon SUĐENJA Miljane i Bebice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno u kakvom su sad odnosu bivši partneri!

SVE SE PROMENILO NAKON IZLASKA IZ ELITE: Šok-bombe u rijalitiju nakon SUĐENJA Miljane i Bebice!

Foto: Instagram.com

Bebica i Miljana

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica juče su napustili "Elitu 8" zbog suđenja. Naime, Kulićeva je tužila bivšeg dečka, a njemu je stigao poziv za suđenje u Osnovnom sudu u Rumi na kom je prisustvovao on, kao okrivljeni, i Miljana, koja je tužbu podnela. 

- Poziv radi upoznavanja sa mogućnošću medijacije - okrivljeni Macanović Nenad. Pozivate se u svojstvu okrivljenog da pristupite po pozivu u Osnovnom sudu u Rumi dana 23. 10. 2024, u 11.30, sudnica br. dva, po privatnoj tužbi priv. tužioca Miljane Kulić protiv okrivljenog Macanović Nenada, zbog kriv. dela uvreda iz čl. 170 st. 2 u vezi sr. I čl. 61 K3 RS - stajalo je u dokumentu objavljenom na Macanovićevom profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Tužba koju je Miljana podnela

Nakon suđenja, oni su se vratili u rijaliti, a sinoć su u emisiji "Pitanja gledalaca" šokirali publiku. Pitanje je dobila Miljana:

- Da li je moguće da i posle svega ti i dalje voliš Bebicu, pomiri se s tim da je našao novu ljubav - glasilo je pitanje.

- Da, moguće je, sve mi je jasno, pomiriću se, evo počela sam već da se mirim i živim s tim - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić nakon povratka u rijaliti

- To je nešto što svako normalan može da provali da je to tako. Tako da, time što je lomila slike i naše šolje, uzela medvedića i cepala, pokazala je to - rekla je Teodora Delić.

- Kada je plakala i kada se izvinila, rekao sam joj da ne treba da radi to zbog sebe. Ja znam kakva je ona kada je ironična, mislim da je danas bila iskrena i da je shvatila da neke stvari ne treba da radi - rekao je Bebica.

- Ja kad nekoga volim, meni niko ne može da stane na put. Bolje da cepam slike, jer znam da je voli i da će to da ga boli - rekla je Miljana.

- Mislim da je bila iskrena kada je došla posle radija, mislim da je bolje za tebe i za nas da ostaneš takva - rekao je Bebica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora i Bebica odgovorili Miljani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading