ZASTRAŠUJUĆE VESTI ZA TERZU! Trebaće mu obezbeđenje van "Elite", već mu se sprema sačekuša!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terza neće smeti na ulicu da izađe posle rijalitija.

ZASTRAŠUJUĆE VESTI ZA TERZU! Trebaće mu obezbeđenje van "Elite", već mu se sprema sačekuša!

Foto: printscreen/RTV Pink

Borislav Terzić Terza doživeo je neprijatnu situaciju u rijalitiju "Elita" kada je saznao da će se suočiti s posledicama svojih postupaka nakon izlaska iz rijalitija. On je javno izvređao trogodišnju Noru, ćerku učesnice Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića Alibabe. Ova kontroverzna situacija izazvala je burne reakcije, kako u samom rijalitiju tako i van njega.

Kada je Terza čuo reakcije na njegovo ponašanje, odmah se pobunio i javno obratio Asminu Durdžiću. Njihov sukob dobio je na intenzitetu kada je Asmin uzvratio uvredama na Terzin račun, optužujući ga za neodgovorno ponašanje i nedostatak muškosti. Ova dramatična situacija privukla je pažnju gledalaca i izazvala burne reakcije javnosti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Borislav Terzić Terza

 

- Samo da se obratim mangupu (Asmin) koji preti. Neka brine o svom detetu, kada budem izašao, uzmi broj telefona, zoveš i da se nađemo - rekao je Terza sinoć, a Asmin je odmah odgovorio.

- Šta očekivati od klošara koji psuje decu i vara na televiziji trudnu devojku. Muškarčina koja je ostavila trudnoj devojci prazne kartice? Umesto da se izvini, on još i glumi mangupa, mangup koji ima frizuru kao žena od 76 godina - rekao je Asmin i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

 

- Ma smešan lik s frizurom kao da su ga šišali pod šerpom. Nadam se da i on neće cviliti kad dobije poziv, kao i brat, koji mu juče cvili ceo dan - poručio je Durdžić za Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading