GASTOZ ŽELI SVADBU U ELITI, ANĐELA OSTALA ZATEČENA! Preskaču vezu, odmah ulaze u BRAK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gastoz predložio Anđeli da se uzmu.

GASTOZ ŽELI SVADBU U ELITI, ANĐELA OSTALA ZATEČENA! Preskaču vezu, odmah ulaze u BRAK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su se osamili u novom delu imanja u Šimanovcima, Nenad Marinković Gastoz i Anđela Đuričić su odlučili da provedu vreme sami kako bi uživali i razgovarali. Gastoz je izrazio svoje oduševljenje time kako mu je lepo u rijalitiju sa Anđelom, te je čak izneo želju da naprave svadbu.

- Mi ako se ovde ne uzmemo ništa nismo uradili - rekao je Gastoz Anđeli, što je njoj izmamilo osmeh na lice.

Anđela je, s druge strane, iznenadila Gastoza kada je priznala da nije imala pojma o pesmi koju je on izveo. Ova neobična situacija dodatno je začinila njihov odnos, pokazujući da i pored bliskosti koju su postigli, još uvek postoje detalji o kojima jedno drugo mogu iznenaditi.

- Ovu pesmu nisam imala pojma - rekla je Anđela. 

- Nisi znala da ti je dečko takav reper? Mi ako se ovde ne uzmemo ništa nismo uradili - rekao je Gastoz.

 Iako još uvek nisu zvanično u vezi, njihovo ponašanje tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" izazvalo je brojne reakcije.

Nakon što su tokom emisije delovali vrlo raspoloženo i skladno, situacija se promenila kada je došlo vreme za odlazak na spavanje . Naime, Gastoz je odlučio da preskoči druženje u Anđelinom krevetu i umesto toga zaspao u svom. Međutim, to nije bio kraj njihovih nesuglasica. Tokom noći, Gastoz se neprestano vrteo u postelji, a kako se situacija dodatno zakomplikovala, podigao se i bacio pogled prema Anđelinom krevetu kako bi proverio da li ona spava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading