SAD SE SETIO TRUDNE VERENICE! Terza doživeo pomračenje uma nakon raskida sa Sofijom - KAD BUDE VIDEO MILICU SA STOMAKOM...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u rijalitiju!

SAD SE SETIO TRUDNE VERENICE! Terza doživeo pomračenje uma nakon raskida sa Sofijom - KAD BUDE VIDEO MILICU SA STOMAKOM...

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su ponovo okončali svoju vezu. Razlog za njihov raskid je Terzin nedavni skandal sa trudnom verenicom Milicom Veličković, zbog čega je Sofija odlučila da stavi njihovu vezu "na pauzu".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević

Intervencija ukućana

Nakon što su saznali za probleme u vezi Sofije i Terze, ostali ukućani su se okupili kako bi pružili podršku i savete. Međutim, Terza je javno izrazio svoje razočaranje i kajanje zbog svojih postupaka, dok je Sofija razgovarala sa Dačom Virjevićem o svojim ljubavnim problemima.

Terzina reakcija na raskid

Terza je javno izrazio svoje emotivno stanje, izjavljujući da se oseća kao da je sam u vezi, dok je istovremeno prokomentarisao Sofijinu odluku o "pauzi" kao kulturno ograđivanje od veze.

- Završio sam sa ovom - kazao je Terza.

- Što, šta je bilo? - upitao je Munjez.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza i Munjez

- Kaže mi:"Nešto sam razmišljala, da napravimo pauzu". Zamisli. Rekao sam Kariću, Mići... Koja pauza druze, neko se zaljubi, život moj je u pitanju. Ja sad kad to presečem, mene ne zanima više - rekao je Terza.
- Vidi to što si ti napravio, sad ne treba niko da se igra sa tobom - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Uradio sam, da, ali vidiš šta radi - rekao je Terza.

- Vidi se da se čovek kida. Jako nezahvalna tema ta komentarisanje - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Ja vidim to po tebi, prokomentarisao sam da taj odnos nije blizu kao Milicin i tvoj odnos. Ni blizu - rekao je Munjez.
- Kao: Kaže Sofija "Ni ja nisam dobro"... Zamisli ti šta ona priča. Klasično ograđivanje da izađe iz tog odnosa, da ne bude da je raskinula, i ohladiće se i to je to... Kulturno hoće da izađe iz odnosa - rekao je Terza i nastavio: 

Foto: ATA Images/Schutterstock

Milica Veličković

- Kad budem video Milicu sa stomakom... Ja sam debil, konj. Ovo mi je sad najgore, ograđivanje. Ali dobro, šta je tu je. Glup sam ispao i ćao - rekao je Terza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading