RASKRINKAN TERZIN SUROVI PLAN U ELITI 8! Informacija iz spoljnog sveta će ga DEBELO KOŠTATI, trudna Milica KUKA na sav glas!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon sve otkrila!

RASKRINKAN TERZIN SUROVI PLAN U ELITI 8! Informacija iz spoljnog sveta će ga DEBELO KOŠTATI, trudna Milica KUKA na sav glas!

Foto: printscreen/RTV Pink, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Dešavanja u rijaliti šou-programu "Elita 8" izazivaju veliku pažnju milionskog auditorijuma koji prati iz minuta i minut svaki detalj iz Bele kuće, a ništa drugačije nije ni sa javnim ličnostima. Naime, poznate face sa iz sveta medija pomno posmatraju i spremni su da komentarišu sve goruće teme.

Jedna od njih je i popularna starleta i nekadašnja rijaliti zvezda, Tijana Ajfon, koja se nije libila da progovori o glavnim temama ove sezone na imanju u Šimanovcima. Naime, Ajfonka se bez dlake na jeziku osvrnula na odnos Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza, pomirenje Maje Marinković i Filipa Cara, a zatim i na skandal Borislava Terzića Terze, koji je zbog cimerke Sofije Janićijević ostavio trudnu verenicu, Milicu Veličković.

Republika

Foto: instagram.com/ticamaksimoviccocoti

Tijana Ajfon komentarisala dešavanja u "Eliti 8"

- S obzirom na to da si pomenula Gastoza, kako ti deluje Gastoz i Anđela - postavila je pitanje voditeljka.

 

- Meni su preslatki, svaki drugi klip su Anđela i Gastoz, očigledno su zanimljivi. Gastoz je takav šoumen da ti ne može biti dosadno Baš mislim da će biti u lepoj vezi. Mislim da se zaljubio, tako se ponaša. Kad nije zaljubljen, ponaša se kao da su devojke krpe - rekla je Tijana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz i Anđela Đuričić

- Prošle godine si napravila pauzu u gostovanjima, čini mi se da je usledilo to nakon Maje Marinković. Kako kometarišeš pomirenje nje i Cara - zanimalo je voditeljku.

- Nezaobilazna tema je Tijana i Maja. Dokle više spajanje mene i nje. Što se tiče njih dvoje, drago mi je. Maja mnogo njega voli, kada je Aleksandra zatrudnela, videla sam da je Maji bilo krivo. Ako su srećni, želim im svu sreću - istakla je Ajfonka.

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Maja Marinković i Filip Car se pomirili

 

- Ne mogu jedno bez drugog. Uvek se vrate jedno drugome. Milica, Terza i Sofija, Terza pravi šou otkako je ušao, kako komentarišeš to - glasilo je sledeće pitanje.

- Mislila sam da su se dogovorili pre rijalitija. Terzino ponašanje je odvratno, tako se ne ponaša jedan muškarac. Mislim da pravi marketing! Žao mi je Milice, mislim da se ona zaljubila u rijalitiju, mislila da je to ljubav njenog života, izašla je napolje, to ti je što ti je - zaključila je Tijana Ajfon u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Terza ostavio Milicu Veličković zbog Sofije Janićijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading