VANREDNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE! Učesnici prebledeli zbog IZNENADNOG pisma!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef hitno reagovao!

VANREDNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE! Učesnici prebledeli zbog IZNENADNOG pisma!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo

Učesnici "Elite 8" su danas primili neočekivano pismo od Velikog šefa koje je izazvalo burne reakcije među njima. Naime, pismo je istaklo kršenje osnovnih pravila takmičenja, što je dovelo do nezadovoljstva i neslaganja među učesnicima.

Jedno od glavnih pravila koje je navedeno u pismu jeste da nije dozvoljeno da se nominacije dogovaraju među učesnicima, kao i da se istovremeno navede deset različitih učesnika. Ovo pravilo je jasno propisano kako bi se očuvala fer i poštena borba među učesnicima, te su nominacije ponovljene kako bi se ispravila prethodna greška.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

Podsetimo, prethodno im je stiglo pismo Velikog šefa, gde je tačno objašnjeno na koji način mora da se nominuje:

- Draga Elito, nominovaćete jednog od učesnika Elite. Glasaćete jedan po jedan, učesnik kojeg nominujete mora biti deo Elite i ne može biti ni vođa ni jedan od dva potrčka. Dakle, učesnik kojeg nominujete ne može biti deo Odabranih. Neophodno je da obrazložite svoje mišljenje i kažete zbog čega ste odlučili da nominujete za izbacivanje bas tu osobu. Napominjemo da razlog za nominaciju mora biti vase licno misljenje i da je zabranjeno nominovati nekoga zbog sugestija i saveta drugih ucesnika. Pocnite odmah! Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u prethodnom pismu, koje je pročitala Jelena Ilić, a Odabrani učesnici su odmah otišli u prostoriju i krenuli da glasaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading