"Večeras ću pevati i plakati...": Janjuša RAZDIRE TUGA, oglasio se potresnom objavom, zbog ovog ga DUŠA BOLI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš mesecima neutešan.

"Večeras ću pevati i plakati...": Janjuša RAZDIRE TUGA, oglasio se potresnom objavom, zbog ovog ga DUŠA BOLI (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Bivši učesnik "Elite 7" Marko Janjušević Janjuš dirljivom objavom na društvenoj mreži Instagram podsetio je javnost da je pre tačno deset meseci izgubio najmlađeg brata zbog čega je neutešan svakog božijeg dana. 

Naime, on je naglasio da nijedan dan od tragedije nije prošao, a da nije mislio na njega.

Republika

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš se u potresnoj objavi obradio pokojnom bratu

- Lepi moj, danas je tačno 10 meseci kako si otišao na neko drugo mesto... Danas je, brate, 10 meseci od mog najgoreg dana od kada sam se rodio... Želim da ti kažem, ako me čuješ, da nijedan dan nije prošao da nisam pomislio na tebe... Često mi dolaziš u san, to sam ti već rekao, često te poljubim kao što sam te ljubio kada si bio mali, najlepši, najvažniji... I da znaš, večeras ću pevati i plakati... Pevaću zato što me duša boli za tobom, a plakaću zato što me isto duša boli - poručio je Janjuš pokojnom Mihajlu.

Podsetimo, pre tačno meseci, 25. decembra 2023. godine Mihailo Janjušević, najmlađi brat bivšeg učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića Janjuša, izvršio je samoubistvo i celu porodicu zavio u crno.

Janjuš je za tragičnu vest saznao dok je boravio u rijalitiju, koji je u to vreme napustio zbog sahrane najmlađeg brata, a kad se vratio u Belu kuću, više nije bio isti. 

On se redovno oglašava na društvenoj mreži gde deli razne uspomene sa tragično preminulim bratom i priseća se svih njihovih važnih momenata i datuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Bivši učesnik "Elite 7" Marko Janjušević Janjuš dirljivom objavom na društvenoj mreži Instagram podsetio je javnost da je pre tačno deset meseci izgubio najmlađeg brata zbog čega je neutešan svakog božijeg dana. Naime, on je naglasio da nijedan dan od tragedije nije prošao, a da nije mislio na njega.

Komentari (0)

Loading