PRASE MI SE SMEJALO U FACU, DOK SAM GA PEKAO UZ RAKIJICU: Gastoz ispričao svoje najluđe iskustvo, pa otkrio kako je ovoj pevačici SPASAO ŽIVOT (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije samo šoumen, već i heroj!

PRASE MI SE SMEJALO U FACU, DOK SAM GA PEKAO UZ RAKIJICU: Gastoz ispričao svoje najluđe iskustvo, pa otkrio kako je ovoj pevačici SPASAO ŽIVOT (FOTO)

Foto: Printskrin TV Pink

Jedan od najzabavnijih učesnika "Elite 8" Nenad Marinković Gastoz ponovo je uspeo da razveseli ukućane svojim šalama i avanturama.

Ovog puta, svoje kolege iz rijalitija nasmejao je anegdotom o pečenju praseta.

- Ali brate, prvi put sam pekao prase u životu u rijalitiju. Zgotivili ljudi kako to radim, dali mi drugo prase za neku svadbu. I ja rakijicu, pečem prase, peškir preko ramena, ono prase me gleda smeje mi se u facu - izjavio je Gastoz, otkrivajući neobičnu situaciju koja mu se dogodila.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Nenad Marinković Gastoz ispričao najzanimljivije doživljaje iz rijalitij

Kačavenda je, zatim, otkrila da su učesnici rijalitija za Badnji dan dobili neobičan poklon - čak sto kilograma ribe, krompira i prebranca, dok su za Prvi maj i oni dobili prase.

- Bila brate džigerica u prasetu. I ja je izvadio, imali smo mladi luk, ja to izdinstao. Nikad u životu nije ispalo kao tad. Probao sam oko, jezik, sve - dodao je Gastoz, opisujući jedan od neobičnih obroka koji su pripremali.


Pored zabavnih trenutaka, Gastoz je podelio i jedan herojski trenutak koji se dogodio u rijalitiju kada je kraljici narodne muzike Lepoj Lukić spasao život.

- Šetala je u kocku, i pošto su dole bile drvene daske, jedna daska bila izdignuta malo. Sedim na stepenicama i vidiš Lepa se sapliće. U tom trenutku skačem, da je nisam gurnuo direktno bi na glavi završila - ispričao je Gastoz, pokazujući da je spreman da reaguje brzo i spasi nekoga u nevolji.

Republika

Foto: printskrin

Pevačica Lepa Lukić se takođe oprobala kao rijaliti učesnica

Gastoz je još jednom pokazao svoju šarmantnu i neobičnu ličnost, ostavljajući ukućane i gledaoce rijalitija nasmejane i zadivljene svojim avanturama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading