JEZIVI URLICI ANELI AHMIĆ ODZVANJALI IMANJEM! Iznenada joj se SLOŠILO, traži hitno da napusti rijaliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je plakala na sav glas, želi da ide kući.

JEZIVI URLICI ANELI AHMIĆ ODZVANJALI IMANJEM! Iznenada joj se SLOŠILO, traži hitno da napusti rijaliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Popularna starleta Aneli Ahmić, koja je prošle sezone ostvarila zapažen uspeh u rijalitiju "Elita 7", sada se suočava sa izazovima i teškoćama tokom nove sezone. Razlog tome leži u njenoj maloj kćerkici Nori, koju je dobila sa biznismenom Asminom Durdžićem.

Noćas u pabu, Aneli se slomila pred svojim cimerima otkrivajući svoje mračne misli koje je muče kada legne da spava. Izrazila je želju za svojim detetom, opisujući kako joj nedostaje i kako ne može da zaboravi ono što je sanjala. Izjavila je da joj je teško da spava i budi se bez svoje ćerke, izražavajući grižu savesti i patnju zbog razdvojenosti od nje.


Suočena sa osećanjem da je predug period odsustva od svoje ćerke, Aneli je otvoreno podelila svoju emotivnu borbu sa cimerima, izražavajući želju da bude sa njom i da je zagrljajem umiri. Njeni cimeri su je podržali i podsetili je da je došla u rijaliti kako bi zaradila za dete, ali je Aneli istakla da joj nedostaje njen zagrljaj i da se oseća kao da se emotivno raspada.

 

- Željna sam svog deteta, željna sam njene face. Ne mogu da zaboravim ono što sam sanjala. Fali mi, ne znam ni šta radi - rekla je Aneli.

- U dobrim je rukama - rekao je Đole.

- Znam, ali ne mogu - rekla je Ahmićeva.

- Moraš da budeš svesna da si došla ovde da zaradiš za dete - rekla je Džordi.

- Znam, ali nije mi dobro kad se setim da sam ovde. Ovo je predug period - kazala je Aneli.

- Moraš da izdržiš - rekao je Đole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading