ENA ĆE MOLITI DA SE OVAJ SNIMAK ZAUVEK UKLONI! Učesnica Elite se nalivala alkoholom, pa završila u "šteku" sa zauzetim cimerom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je najveće poniženje u istoriji rijalitija.

ENA ĆE MOLITI DA SE OVAJ SNIMAK ZAUVEK UKLONI! Učesnica Elite se nalivala alkoholom, pa završila u "šteku" sa zauzetim cimerom!

Foto: Printskrin

Poznati rijaliti učesnik Marko Đedović nedavno je dao svoj sud o učešću Ene Čolić u rijalitiju "Elita 8". On ističe da mu se dopada način na koji Ena igra rijaliti, ali da ipak postoji i "malo lošija strana".

Đedović je prokomentarisao Enino ponašanje sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, ističući da smatra da se time "izblamirala opasno". Ipak, ističe da je to njena lična stvar i da je podržava u svakom slučaju. Takođe, primetio je da Ena voli "piletinu", što je pohvalio, dodajući da je to vrlo simpatično.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

S obzirom na Enino učešće u rijalitiju, Đedović je istakao da je impresioniran njenim uticajem na dešavanja u kući, kao i njenom sposobnošću da se svađa, ali i da pronađe meru u raspravama. Naglasio je da je podržava u daljem takmičenju, uz poruku da nastavi da "roka" i da se pazi da se ne blamira kada popije previše.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ena Čolić i Danijel Dujković Munjez

 

- Što se Ene tiče, mislim da se izblamirala potezom sa Munjezom i tim snimkom ljubljenja. Iskreno mislim da se izblamirala opasno, ali to je njena stvar, meni su ona i Peja bili super i nadam se da će obnoviti to druženje ili odnos kako god to zvali jer su mi preslatki bili, to je što se nje lično tiče. Video sam da voli "piletinu" i to joj je pohvalno jer ko voli staračke pege?! E sad što se nje kao učesnika tiče i rijalitija top mi je, samim ulaskom zavrtela je mnoga dešavanja tamo i pomrsila račune, a i ume da se svađa, video sam da koliko god da se svađala, umela je da nađe meru kada se sa Milenom raspravlja (ja to ne znam i neću, ali volim kod drugih hahaa). Tako da podržavam je, samo neka roka i nek se ne blamira kad se napije - poručio je Marko Đedović za Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading