NOVA UČESNICA ELITE KRIJE AFERU SA MENSUROM?! Ušla da smuva Ša, oko bacila na Gastoza, a u spoljnom svetu je čeka ON!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se komentar Mensura Ajdarpašića.

NOVA UČESNICA ELITE KRIJE AFERU SA MENSUROM?! Ušla da smuva Ša, oko bacila na Gastoza, a u spoljnom svetu je čeka ON!

Foto: printscreen/instagram/aleksandra__vucenovic, Republika

U "Elitu 8" je tokom sinoćnjeg vanrednog ubacivanja ušetala nova, atrakrivna učesnica Aleksandra Vučenović, koja je u studiju pre ulaska u Belu kuću priznala da se muvala sa Nenadom Aleksićem Ša, te otkrila da je zbog porodične tragedije pomišljala da oduzme sebi život.

Naime, ona je trebalo da uđe u popularni rijaliti još prvog dana, međutim tada je bila sprečena da se pojavi među učesnicima zbog iznenadne smrti oca.

- Za oca sam bila posebno vezana, on me je najviše podržavao. Govorio mi je: "Bebo, idi i pokidaj tamo!" Verujte mi, pomišljala sam na najgore. Imala sam strašne misli, ali sam odustala jer imam majku i sestru, njeno dete koje me obožava. Bilo je zaista teško! U četiri zida je najgore, ovde sa vama sam hrabra - priznala je Aleksandra da su je opsedale suicidne misli.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Aleksandra Vučenović

Takmičarka je privukla pažnju odmah na početku, a mnogi su primetili da Aleksandra poznaje brojne rijaliti učesnik, među kojima je i Mensur Ajdarpašić. Po svemu sudeći, oni su u kontaktu preko Instagrama, gde se i prate. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Vučenović, Instagram

Ona je u studiju progovorila i o tome kako se pre par godina upustila u dopisivanje sa reperom Ša i dogovarala susret sa njim, do kog na kraju nije došlo jer je on ušao u novu sezonu rijalitija.

Naglasila je da joj je on bio zanimljiv, ali da je u kombinaciji sa Mionom Jovanović dosadan.

Od ostalih učesnika istakla je da preko drugara zna Enu Čolić.

- Znam dosta o njoj, ali su lepe stvari većinski. Samo 10% su manje lepe stvari. Ukoliko se budemo posvađale, onda možda budem rekla nešto, ali ovako nemam nameru - objasnila je nova učesnica, pa priznala da joj je simpatičan Jovan Pejić s kojim se Ena već petljala:

- Rekla sam da mi je lep, ali nemam nameru da s njim imam nešto više. Okej je momak, ne treba da se ponaša kao da ima pedeset godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading