MATORU ĆE OVE ANITINE REČI UNIŠTITI: Stanojlovićeva razvezla jezik o RASKIDU sa Stefani!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović se oglasila nakon raskida Matore i Stefani Grujić!

MATORU ĆE OVE ANITINE REČI UNIŠTITI: Stanojlovićeva razvezla jezik o RASKIDU sa Stefani!

Foto: Instagram.com, Printscreen/Pink TV, ST/Dragan Kadić

Nakon raskida Stefani Grujić i Jovane Tomić Matore, vest koja je šokirala njihove fanove, javnost je bila znatiželjna da čuje mišljenje Jovanine bivše supruge, Anite Stanojlović. Ona je odlučila da se oglasi povodom ovog događaja, izazivajući dodatnu pažnju javnosti.

Anita Stanojlović je jasno istakla svoj stav povodom raskida, izjavivši:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- To me uopšte ne zanima, niti sam očekivala niti me zanima. Ne bih da otvaram tu temu uopšte - poručila je Anita za Pink. 

Ovakva izjava je iznenadila mnoge, budući da je javnost bila znatiželjna da čuje njen komentar o ovom medijski praćenom događaju.


Anitin rezervisan pristup javnosti i odluka da se ne upušta u komentarisanje raskida Stefani Grujić i Jovane Tomić Matore ukazuje na njen stav da privatni život treba da ostane van medijske pažnje. Ova odluka je dodatno podstakla spekulacije o prirodi odnosa među njima i njenim bivšim suprugom.


Iako Anita nije želela da komentariše raskid, njeno izraženo nezainteresovanje je probudilo dodatnu pažnju javnosti. Mnogi su se pitali šta je motivisalo Anitu da javno iznese svoj stav na ovaj način, te su se razvile brojne teorije o njenoj stvarnoj reakciji na ovaj događaj.

Anitin nedostatak komentara o raskidu Stefani Grujić i Jovane Tomić Matore je izazvao značajnu pažnju javnosti. Njen rezervisan pristup ovom događaju dodatno je uvećao interesovanje za njen privatni život, ostavljajući mnoge da se pitaju o stvarnoj prirodi odnosa među učesnicima ove medijski ispraćene veze.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading