"PSOVANJE TROGODIŠNJEG DETETA JE NEDOPUSTIVO"! Bora Terzić će zbog ovih postupaka SNOSITI OZBILJNE POSLEDICE?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna reakcija iz spoljnog sveta!

"PSOVANJE TROGODIŠNJEG DETETA JE NEDOPUSTIVO"! Bora Terzić će zbog ovih postupaka SNOSITI OZBILJNE POSLEDICE?!

Foto: printscreen/RTV Pink

U domaćoj emisiji koja se bavi popularnim rijalitijem, Asmin Durdžić je otvoreno progovorio o psovkama koje je Bora Terzić izrekao na račun njegove ćerke Nore, ali i o ponašanju njegove bivše supruge, Aneli Ahmić. Voditeljka je postavila je pitanje o tome kako je Asmin reagovao na Terzine uvrede upućene njegovoj ćerki, na šta je on istakao da će uvek stati u odbranu svoje dece i da će ih štititi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza

Terzin karakter - "klošar bez stava"

Asmin je oštro osudio Terzin karakter, nazivajući ga "klošarom bez stava" i izražavajući gađenje prema njegovom psovanju malog deteta od tri godine. Takođe, Asmin je istakao da se ne slaže sa Terzinim postupcima prema svojoj trudnoj devojci, ocenivši ih kao nedostatak karaktera.

- Ušao si u crveno što je Terza rekao svašta Aneli, ti si rekao da će snositi posledice. Na šta si mislio tada - pitala je voditeljka emisije.

 

- Znaš kako, jako je ružno kada nekom psuješ dete, ona je moja ćerka, ne odgovara mi da slušam. Kada izađe, onda ćemo on i ja to da rešimo...Kakav god ja odnos da imam s Aneli i njenom porodicom, ja ću uvek da stanem za svoje dete i da je štitim. Da ja sada nešto pretim, nema smislila, zvao sam advokata...Terza je čovek klošar, nema karaktera, nema stava. Ne dopada mi se najviše to kako psuje malo dete od tri godine i to što vara svoju devojku trudnu. Bez reči sam stvarno - rekao je Asmin.

Foto: Instagram printscreen

Asmin i Stanija

- Ti imaš neka saznanja, čini mi se da se radi o nekom tvom prijatelju, bitno je da potvrdiš da li postoje ta dugovanja, tj. da Bebica i Terza duguju neki novac - pitala je voditeljka.

- Da, jeste, uzeli su neki novac na kamatu za proslavu Terzine veridbe, od mog druga su uzeli. Imaju i audio poruke - rekao je Durdžić.

- Kako ti gledaš kao muškarac na to da se Terzina porodica javlja Milici i da je pitaju šta da rade s tim - pitala je voditeljka.

- Naravno da nije na njoj, i da nije trudna, treba sam da rešava dugove i onda njegov brat zove nju da rešava, to je katastrofa. To je dno dna, i Terza i njegova porodica i njegov brat - rekao je Asmin, a onda se osvrnuo na Anelino ponašanje tokom svađe sa Terzom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli

- Aneli je sama kriva za te stvari, meša se u svađe koje nju ne dotiču, napada te ljude i onda je sama sebi kriva. Nemam komentar za Aneli, meša se u stvari koje je ne dotiču i sebi dozvoli da joj neko psuje dete i majku i mrtvog oca - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading