NAPADNUT IVAN MARINKOVIĆ! Hitno prekinut program Elite, voditeljka odmah saopštila ODLUKU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Stanković će snositi posledice.

NAPADNUT IVAN MARINKOVIĆ! Hitno prekinut program Elite, voditeljka odmah saopštila ODLUKU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita 8" prošle noći tokom emisije "Nominacije" dogodio se neočekivan incident koji je šokirao takmičare i gledaoce. Naime, takmičarka Matea Stanković je doživela pomračenje uma i gađala Ivana Marinkovića šoljom, što je izazvalo haos i momentalno prekinulo emisiju.

Dok su takmičari sedeli za crnim stolom i iznosili svoje nominacije, situacija je izmakla kontroli kada je Matea izgubila samokontrolu i nasrnula na svog cimera Ivana. Šolja je odletela ka Ivanu Marinkoviću, izazivajući opšti metež i uzbuđenje među prisutnima. Ovakav iznenadni napad doveo je do trenutnog prekida emisije i izazvao brojna pitanja i spekulacije među učesnicima i publikom.

 

- Matea! Nemoj to da radiš! - opomenula je voditeljka Ivana.

- Non-stop me provociraš! Sledeći put ću u glavu! Ti ne znaš da se ponašaš! Sram te bilo! Nemoj da se smeškaš! Kuku lele! - urlala je Matea.

 

 


Voditeljka Ivana Šopić odmah je reagovala na ovaj incident, opominjući Mateu da će snositi posledice zbog svojih postupaka. Njen autoritet i smirenost doprineli su smirivanju tenzija u studiju, ali je jasno da će ovaj događaj imati dugotrajne posledice kako po samu takmičarku, tako i po dinamiku rijalitija "Elita 8".

Ovaj šokantan događaj izazvao je burne reakcije među ostalim takmičarima, koji su bili zatečeni i zabrinuti zbog onoga što se upravo odigralo pred njihovim očima. Neki od takmičara su pružili podršku Ivanu Marinkoviću, dok su drugi izrazili razočaranje i nevericu zbog ponašanja svoje cimerke Matee.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading