HAOS UŽIVO, BRUTALAN ODGOVOR MAJE MARINKOVIĆ! Starleta najavila suočavanje - EVO KAD SE SVE REŠAVA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali!

HAOS UŽIVO, BRUTALAN ODGOVOR MAJE MARINKOVIĆ! Starleta najavila suočavanje - EVO KAD SE SVE REŠAVA!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić. Printscreen

Na nedavnom događaju, pažnju su privukli popularni rijaliti igrači, koji su se igrom slučaja našli na istom mestu, a delio ih je samo sto. Za jednim stolom je bila Maja Marinković sa svojim društvom, uživajući u veselju i muzici, dok je za drugim stolom sedeo njen bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš, kako prenosi Pinkov portal. Iako nije poznato da li su razmenili bilo kakvu reč, ovaj susret je izazvao pažnju prisutnih i javnosti.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Maja i Krofak

Pored Janjuša i Maje, na istom događaju se pojavio i drugi bivši partner, Stanislav Krofak. Iako detalji susreta nisu poznati javnosti, prisustvo ove troje bivših partnera na istom mestu izazvalo je znatiželju i spekulacije među njihovim pratiocima i obožavaocima.

Maja je sve vreme igrala i pokušavala da privuče pažnju bivših momaka, ali oni joj nisu prilazili, već samo posmatrali šta se dešava oko njih i uživali sa svojim društvom.

Foto: Instagram.com

Filip Car

Rijaliti zvezda Filip Car, koji je bivši dečko Maje Marinković, nije mogao da ostane ravnodušan na ovaj snimak. Odmah se oglasio na društvenim mrežama, deleći trenutke sa svog treninga, što je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti. Njegova reakcija nije prošla nezapaženo, a društvene mreže su se usijale od komentara.

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Majin stori

Maja je takođe nastavila svoj život na društvenim mrežama, odakle je obavestila fanove da će večeras održati lajv, na kome će sasvim sigurno odgovoriti na mnoga aktuelna pitanja koja su izazvale gorepomenute situacije. Starletinu objavu su podelili i mnogi prijatelji i fanovi, a na društvenim mrežama se spekuliše da bi ova noć mogla biti sudbonosna i po Cara i po Krofaka, ali i po ljude bliske njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading