OBJAVA SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE! Evo čime se bavi Anelina podrška - beleške iz telefona ISPLIVALE JAVNO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli neće biti svejedno kad sazna!

OBJAVA SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE! Evo čime se bavi Anelina podrška - beleške iz telefona ISPLIVALE JAVNO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Rijaliti takmičarka Aneli Ahmić od samog početka rijalitija privlači bezgranično mnogo pažnje čitavog auditorijuma.

Foto: TV Pink/printscreen, E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija, Janjuš, Aneli

Saznanje da joj je starleta Stanija Dobrojević zavela supruga, njena veza i trudnoća sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i čišćenje ploda koje se odvilo maltene pred očima javnosti načinili su je jednom od najintrigantnijih rijaliti lica.

Snažna podrška u ovom podvigu su joj bili ćerkica Nora i sestra Sita Ahmić, dok bivši suprug Asmin Durdžić ima promenljivo mišljenje.

Dok je sestra u rijalitiju, Sita vodi računa o maloj Nori, kao i o društvenim mrežama, odakle pruža Aneli nesebičnu podršku.

Foto: Dragan Kadić

Sita

Sita u međuvremenu uživi svoje najbolje dane, o čemu svedoče i društvene mreže. Sitin život je, po svemu sudeći, pun uzbuđenja i dragih ljudi, a Aneli će biti sasvim sigurno duboko dirnuta ovom činjenicom.

Foto: instagram.com/sitaahmic

Sita

Ko je Sita Ahmić?

Sita Ahmić, postala je poznata po svom kratkom, ali intenzivnom boravku u rijalitiju “Parovi”. Tokom mesec dana provedenih u rijalitiju, privukla je pažnju gledalaca svojim iskrenim i direktnim izjavama. Sitina popularnost tokom učešća u “Parovima” zasnivala se na njenoj otvorenosti, ali i na sukobima sa drugim učesnicima, posebno sa Ružicom Veljković.

Jedan od interesantnih momenata tokom njenog boravka u rijalitiju bio je njen odnos sa Macom Diskrecijom, sa kojim se dobro slagala.

Aneli Ahmić, sestra Site, često je dolazila kao podrška svojoj sestri u emisijama posvećenim “Parovima”. Njena prisutnost dala je dodatnu dimenziju intrigantnom odnosu između Site i drugih učesnika, a gledaoci su pažljivo pratili svaku epizodu u kojoj se pojavljivala.

Na drugoj strani, Ajlin Ahmić, brat Aneli i Site, takođe se našao u medijima, ali po manje pozitivnom povodu. Prema izveštajima sarajevskih medija, 2022. godine je uhapšen u akciji nazvanoj “Rez”, optužen za krijumčarenje velike količine droge. Važno je napomenuti da je kasnije pušten iz pritvora jer optužnica nije podignuta ni nakon šest meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading