ĐOLE I LEPI MIĆA URNISALI CIMERKU! Evo šta su pričali o Slađi Lazić! Biće veselo kad za sve sazna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako je smešno to što je Slađana dobra sa svima. Ona je dobra sa svakim, samo da bi bila u kadru. Kakav je to čovek - peckao je Mića.

ĐOLE I LEPI MIĆA URNISALI CIMERKU! Evo šta su pričali o Slađi Lazić! Biće veselo kad za sve sazna!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici rijalitija Elita 8 Lepi Mića i Đole Kralj žestoko su opleli po Slađi Poršelini Lazić. Oni je nisu štedeli ni sekunde, pa su govorili o tome kako se ponaša sa njima, ali prema ostalim cimerima na imanju.

- Jako je smešno to što je Slađana dobra sa svima. Ona je dobra sa svakim, samo da bi bila u kadru. Kakav je to čovek? - upitao je Mića.

- Loš - dodao je Đole.

Foto: RTV PINK printscreen

Lepi Mića i Đole Kralj

 

- Ne može da se vadi da je to zbog rijalitija, očigledno je da je takva osoba i privatno - istakao je Mića.

- Jeste tako. Ona je dvolična, trolična - dodao je Đole.

Foto: printscreen/RTV Pink

Lepi Mića

 

Inače, rijaliti takmičarka Aneli Ahmić od samog početka rijalitija privlači bezgranično mnogo pažnje čitavog auditorijuma.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Lazić

 

Saznanje da joj je starleta Stanija Dobrojević zavela supruga, njena veza i trudnoća sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i čišćenje ploda koje se odvilo maltene pred očima javnosti načinili su je jednom od najintrigantnijih rijaliti lica.

Snažna podrška u ovom podvigu su joj bili ćerkica Nora i sestra Sita Ahmić, dok bivši suprug Asmin Durdžić ima promenljivo mišljenje.

Dok je sestra u rijalitiju, Sita vodi računa o maloj Nori, kao i o društvenim mrežama, odakle pruža Aneli nesebičnu podršku.

Sita u međuvremenu uživi svoje najbolje dane, o čemu svedoče i društvene mreže. Sitin život je, po svemu sudeći, pun uzbuđenja i dragih ljudi, a Aneli će biti sasvim sigurno duboko dirnuta ovom činjenicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading