IVAN MARINKOVIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG JELENE ILIĆ?! Osamio se u dvorištu na imanju, svi primetili da mu nije dobro!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan je inače napadnut tokom nominacija!

IVAN MARINKOVIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG JELENE ILIĆ?! Osamio se u dvorištu na imanju, svi primetili da mu nije dobro!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite 8 Ivan Marinković ustao je pre svih, te je sedeo sam u dvorištu, prilikom čega je pevušio pesmu Jovane Pajić ''Ludilo moje''. Svi misle da je to zbog odnosa sa bivšom suprugom Jelenom Ilić, sa kojim već dugo nije u dobrim odnosima, a svađe koje imaju na imanju su vrlo česte.

- Znam te ja, ludilo moje, uvek sve dođe na tvoje. Kada u gradu svum lom je, ne pitam ni ko je. Dođi i noć mi pokvari, samo na pod baci stvari. Ja sam tvoj greh, novi, stari, a ti rana koja krvari - pevao je Ivan.

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković

 

Inače, U rijalitiju "Elita 8" prošle noći tokom emisije "Nominacije" dogodio se neočekivan incident koji je šokirao takmičare i gledaoce. Naime, takmičarka Matea Stanković je doživela pomračenje uma i gađala Ivana Marinkovića šoljom, što je izazvalo haos i momentalno prekinulo emisiju.

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković

 


Dok su takmičari sedeli za crnim stolom i iznosili svoje nominacije, situacija je izmakla kontroli kada je Matea izgubila samokontrolu i nasrnula na svog cimera Ivana. Šolja je odletela ka Ivanu Marinkoviću, izazivajući opšti metež i uzbuđenje među prisutnima. Ovakav iznenadni napad doveo je do trenutnog prekida emisije i izazvao brojna pitanja i spekulacije među učesnicima i publikom.

Foto: printskirn tv pink

Jelena Ilić

 

- Matea! Nemoj to da radiš! - opomenula je voditeljka Ivana.

Non-stop me provociraš! Sledeći put ću u glavu! Ti ne znaš da se ponašaš! Sram te bilo! Nemoj da se smeškaš! Kuku lele! - urlala je Matea.

Voditeljka Ivana Šopić odmah je reagovala na ovaj incident, opominjući Mateu da će snositi posledice zbog svojih postupaka. Njen autoritet i smirenost doprineli su smirivanju tenzija u studiju, ali je jasno da će ovaj događaj imati dugotrajne posledice kako po samu takmičarku, tako i po dinamiku rijalitija "Elita 8".

Ovaj šokantan događaj izazvao je burne reakcije među ostalim takmičarima, koji su bili zatečeni i zabrinuti zbog onoga što se upravo odigralo pred njihovim očima. Neki od takmičara su pružili podršku Ivanu Marinkoviću, dok su drugi izrazili razočaranje i nevericu zbog ponašanja svoje cimerke Matee.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading