MAJKA SOFIJE JANIĆIJEVIĆ ULAZI U ELITU?! Nakon ćerkinog RASKIDA sa Terzom, donela KONAČNU ODLUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Sofije Janićijević se oglasila na Instagramu!

MAJKA SOFIJE JANIĆIJEVIĆ ULAZI U ELITU?! Nakon ćerkinog RASKIDA sa Terzom, donela KONAČNU ODLUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na Instagram profilu se nedavno oglasila majka učesnice rijalitija "Elita 8", Sofije Janićijević, poslavši snažnu poruku svojoj ćerki da istrpi sve napade na nju, jer će uskoro doći. Ova poruka izazvala je brojne spekulacije među fanovima, te su mnogi pomislili da je Sofijina majka najavila svoj ulazak u "Elitu 8".

Majčina poruka Sofiji izazvala je burne reakcije među pratiocima rijalitija, koji su odmah počeli da nagađaju da bi Sofijina majka mogla da se pridruži ostalim učesnicima u "Eliti 8". Mnogi su istakli da bi bilo iznenađenje videti majku jedne od učesnica u rijalitiju, te da bi to sigurno unelo novu dinamiku u već uzburkane odnose među takmičarima.

- Moja malena, svaka njihova laž ima rok trajanja! Izdrži, s kraja sveta ja ću doći - napisala je Sofijina majka. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sofija Janićijević Instagram

 


Iako su mnogi odmah prihvatili ovu spekulaciju kao istinu, zvanična potvrda o ulasku Sofijine majke u "Elitu 8" još uvek nije stigla. Međutim, ova poruka svakako budi radoznalost među fanovima rijalitija, te se sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

Nakon što je poruka postala viralna, mnogi su počeli da spekulišu o mogućem značenju reči "uskoro će doći", pitajući se da li se to odnosi na ulazak Sofijine majke u rijaliti ili na nešto sasvim drugo. Ova nejasnoća samo je dodatno podgrejala interesovanje publike za dešavanja u "Eliti 8".

Sve oči sada su uprte ka Sofiji i njenoj majci, dok se čeka da li će se ova spekulacija obistiniti ili će se dogoditi nešto sasvim neočekivano. U međuvremenu, fanovi rijalitija "Elita 8" ne mogu da dočekaju da vide kako će se situacija dalje razvijati i da li će Sofijina majka zaista zakoračiti u svet rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading