OGLASIO SE GASTOZOV OTAC! Evo kako je ocrnio Anđelu Đuričić! Mislim da ona nema nikakve šanse kod njega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đura je bio oštar na jeziku!

OGLASIO SE GASTOZOV OTAC! Evo kako je ocrnio Anđelu Đuričić! Mislim da ona nema nikakve šanse kod njega!

Foto: printscreen/TVHappy

Otac učesnika Elite 8 Nenada Marinkovića Gastoza Svetislav Sinđelić Đura konačno se oglasio, te je dao svoj sud o tome kako mu se čini ponašanje naslednika na imanju, ali i odnos koji ima sa Anđelom Đuričić. 

- Šta kažete za Anđelu Đuričić, izgleda kao da nikad više nije voleo, nikad više nije voleo. Evo iz prve ruke da čujemo - pitao je voditelj. 

Foto: printscreen/TVHappy

Svetislav Sinđelić Đura

 

- Ova Anđela, nek je Juričić, nek je Đuričić, on je predriblovao do sada jedno 30 komada. Od ove veze nema ništa! Intuicija mi kaže, njemu je najbolja ljubav prva bila Marija, bravo! Ovo je sve sprdačina, on bira nju, jao...Drž, ne daj, pa onda pod jorgan - rekao je Đura za Pink, a onda je otkrio šta mu se ne dopada kod Anđele Đuričić:

- Ona ga je odbijala, a ovamo je bila za da uđe u vezu. Ona, lepa devojka, neću da kažem. On kakve je prebrodio, jedno 20-ak, kao što je ona, i bolje od nje. Ona je došla iz Crne Gore i prodaje klikere u Beogradu. Kako da je okarakterišem? Ona je došla da prodaje mu*a za bubrege, da se femka, kome? Prevarant! Moj mozak se malo upropastio, ali ona je prevarant. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen/TV Happy

Svetislav Sinđelić Đura, Gastoz i Anđela Đuričić

 

Inače, rijaliti takmičari kojima su mnogi predviđali vezu Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz su se zvanično posvađali, a povod je bila Ena Čolić.

Anđela smatra da se Nenadu sviđa Ena i da je ona samo njegov način da zadovolji muški ego. U emisiju u kojoj su komentarisali dešavanja iz "Elite 8" uključio se i poznati pevač Era Ojdanić.

- Neće Anđela tako lako da uđe u vezu, ona je iz dobre familije. Od Crnogorki sam u svoje vreme bežao kao đavo od krsta, jer je to kako ona kaže, po njihovom ili nikako. Nestabilan sam, ako ne bih švrljao to ne bih bio ja  - govorio je pevač.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading