ŠOK-PREOKRET U "ELITI 8"! Jelena i Ivan RASKRINKANI - otkriven SCENARIO po kom rade!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Radulović napao Jelenu i IIvana Marinkovića!

ŠOK-PREOKRET U "ELITI 8"! Jelena i Ivan RASKRINKANI - otkriven SCENARIO po kom rade!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjoj epizodi rijalitija "Elita 8" gledaoci su bili svedoci žestokih obračuna između vođe Miloša Radulovića Sonija, bivše devojke Jelene Ilić i učesnika Ivan Marinkovića. Svi su bili iznenađeni Sonijevim oštrim rečima upućenim njima, što je izazvalo burne reakcije među stanarima vile.

Miloš Radulović Soni je odlučno stao iza svojih reči i jasno izneo nezadovoljstvo ponašanjem bivše devojke Jelene Ilić i učesnika Ivana Marinkovića. Njegove reči su izazvale brojne polemike među ostalim učesnicima, ali Soni nije odustajao od svojih stavova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš Radulović Soni "Elita 8"

 


Nakon Sonijevog istupa, učesnici rijalitija "Elita 8" su bili podeljeni u svojim reakcijama. Dok su neki podržavali Sonija i smatrali da je bio hrabar što je javno izneo svoje nezadovoljstvo, drugi su osuđivali njegovo ponašanje smatrajući da je preterao.

- Mali budžet Ivanu i Jeleni Marinković. Od razvoda nema ništa, to tvrdim. Ona je žena koja me je naučila da mrzim. Žao mi je jer sam proveo s njom tih nekoliko dana. Žao mi je što si takva osoba, Jelena. Takvo zlo treba da bude izolovano - kazao je Soni, pa se osvrnuo na Ivana:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš Radulović Soni "Elita 8"

 

- Ivane, takođe mi se gadiš. Jadan si, nikakav - kazao je Soni.

- Aleksandri Nikolić dajem mali budžet. Tvoj pogled zaslužuje mnogo više. Mišljenje o tebi je i loše i dobro. Lepa si, znaš da hipnotišeš. Naš odnos nije baš bajan bio - kazao je Soni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading