OTKRIVAMO GASTOZOV PAKLENI PLAN! Ovim scenarijem će Anđela opet biti ukaljana i ponižena! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OTKRIVAMO GASTOZOV PAKLENI PLAN! Ovim scenarijem će Anđela opet biti ukaljana i ponižena! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

Srpski telegraf u izdanju za utorak 29.oktobra donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku "Rijaliti", kako o sadašnjim učesnicima "Elite", tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Otkrivamo!!! Gastozov pakleni plan. Ovim scenariom će Anđela biti ponovo ukaljana i ponižena. Sve osmislio do detalja. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Nenad Marinković Gastzoz osmilio je pakleni plan kako da ponovo obruka Anđelu Đuričić pred nacijom i pokaže njeno pravo lice.

Iskusni rijaliti igrač koji je vodeći u ovoj sezoni Elite pored toga što sam po sebi ima veliki podršku nacije, ali fanova, jer je nekada bio uspešan učesnik raznih rijaliti formata, on ima taktiku koja će mu pomoći da se ceo program TV Pink vrti oko njega. On je pomno pratio prethodne sezone Zadruge i Elite, analizirao likove, i pronašao svoju žrtvu, a ko je ona, sada je svima postalo jasno.
Republika

Foto: Printscreen/PINK, ST/Vladimir Lukić, ATA images

 

Karić neće Ahmićevu za snajku

Osman Karić ne želi da čuje za vezu njegovog naslednika Stefana i Aneli Ahmić.

Starleta je nakon veze s Matejom Matijevićem rešila da ne ulazi ni u kakve ljubavne odnose, ali je Miljana Kulić  razotkrila njene emocije prema nasledniku vile na Zvezdari, te se ovim povodom oglasio njegov otac, Osman Karić i dao svoj sud. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Lejdi Di skinula masku Peji: On je mali kockar 

Dragana Sretenović Lejdi Di raskrinkala je Jovana Pejića Peju i otkrila kako on ima kockarske dugove i da je to glavni razlog njegovog ulaska u rijaliti.
Nekadašnja učesnica rijalitija Elita koja je obeležila prošlu sezonu svojim učešćem, i dalje je aktivna i prati sva dešavanja na imanju u Šimanovcima. Upućena je u živote mnogih aktuelnih učesnika i zna njihove tajne. Posebno se osvnula na Jovana Pejića koji se sve vreme trudi da o sebi pošalje sliku finog, lepo vaspitanog, i besporočnog momka. Iako se njegova slavna mama Zlata Petrović nije davala nikakve izjave, sve vreme je uz sina, ali Dragana sada otkriva drugu stranu medalje

Foto: Republika

 

Neca dao sud o snajki Babejićki: Ona je loša devojka za našeg Pecu!

Nenad Neca Lazić bivši učesnik rijalitija Zadruga uključen je u sva dešavanja u Eliti ali i Farmi gde se nalazi njegov brat blizanac, Peca.
Iako su gledaoci priželjivali da ga vide u ovoj sezoni Elite, pa i na Farmi, mladi TikToker pauzirao je svoju rijaliti karijeru na neko vreme, ali nije prestao da prati dešavanja u oba rijalitija i obožava da ih komentariše na sebi svojstven način. Odmah na početku progovorio je o Aleksandri Babejić, inače Pecinoj simpatiji, za koju smatra da je slagala kad je imala životnu ispovest.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading