PRODUKCIJA ELITE 8 NAJAVILA ŠOK ULAZAK! Sve vilice ća pasti kada NJU budu ugledali na KAPIJI imanja u Šimanovicma (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica stiže u rijaliti!

PRODUKCIJA ELITE 8 NAJAVILA ŠOK ULAZAK! Sve vilice ća pasti kada NJU budu ugledali na KAPIJI imanja u Šimanovicma (FOTO)

Foto: Printskrin TV Pink

Ljubitelji muzike i gledanog rijaliti programa "Elita 8" imaju razloga za uzbuđenje jer ih ovog utorka, po tradiciji koju produkcija neguje iz nedelje u nedelju, čeka specijalna žurka koju je pripremio Veliki Šef. Naime, nakon emisije "Amidži šou," na imanju u Šimanovcima će sutra uveče započeti nesvakidašnji muzički događaj koji obećava vrhunsku atmosferu i nezaboravnu zabavu.

Specijalna gošća večeri biće popularna, mlada pevačica Zorana Mićanović, poznata po hitu "Sikter" i energičnim nastupima kojima puni klubove širom regiona. Ovoga puta, Zorana će svoj muzički repertoar uživo izvesti pred takmičarima "Elite", pružajući im priliku da uživaju u njenim pesmama u jedinstvenom okruženju rijaliti programa. Pridružiće joj se i bend "Crni šećeri", koji će upotpuniti doživljaj i dodatno pojačati atmosferu na imanju.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorana Mićanović ulazi u "Eliti 8" na žurku

Pre Zoraninog nastupa, žurku će, kao i svakog utorka, otvoriti poznati DJ Neba, koji će svojim setovima zagrejati publiku i pripremiti teren za glavnu zvezdu večeri. DJ Neba je veteran na sceni i poznat po tome što uvek donosi miks koji odgovara ukusu i očekivanjima prisutnih, te će muzičkim podlogama i plesnim ritmovima doprineti potpunom ugođaju.

Ovaj događaj obećava vrhunsku zabavu za sve ljubitelje rijalitija i muzike, a "Elita" će po svemu sudeći, sutra veče postati epicentar dobrog zvuka, plesa i pozitivne energije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading