OBJAVLJEN PRVI SNIMAK NOVE "FARME 8"! Željko Mitrović otkrio kako će izgleda IMPOZANTNO IMANJE o kom svi bruje! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović iznenadio svoje pratioce na Instagramu!

OBJAVLJEN PRVI SNIMAK NOVE "FARME 8"! Željko Mitrović otkrio kako će izgleda IMPOZANTNO IMANJE o kom svi bruje! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović nedavno je izazvao veliku pažnju javnosti najavom neverovatnog iznenađenja - novog rijalitija i kompletno nove televizije. Naime, Mitrović je putem svog Instagram profila otkrio da se sprema nova sezona "Farme 8", ali i kompletno novo televizijsko iskustvo. On je otkrio da se gradi selo iz 14. veka, koje će biti opremljeno od drveta i kamena, a fanove je obradovao objavom nacrta kompleksa.

Foto: youtube.com/ Željko Mitrović

Željko Mitrović

 


Jedan od najzanimljivijih detalja ovog projekta svakako je gradnja sela koje će biti opremljeno u stilu 14. veka. Ovo nije samo obično televizijsko set, već prava replika srednjovekovnog naselja, izrađena sa pažnjom prema istorijskim detaljima.

Komentari na ovu najavu su se samo nizali, a mnogi su istakli da se do sada niko u svetu nije usudio da uradi nešto slično. Ovaj poduhvat zaslužuje svako poštovanje zbog svoje originalnosti i hrabrosti.

 

 


Podsećamo da je rijaliti "Farma" imao uspešnih sedam sezona, tokom kojih su gledaoci imali priliku da vide mnoge javne ličnosti u potpuno drugačijem okruženju. Čuvali su životinje, muzli krave, kosili travu, cepali drva i obavljali razne svakodnevne zadatke koji su ih povezivali sa ruralnim načinom života.

Očekivanja javnosti su velika, a ostaje da vidimo kako će se ovaj ambiciozni projekat realizovati u praksi.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading