PROCURILI DETALJI DOGOVORA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA SA PINKOM: Ulazi na "Farmu 8" pod specijalnim USLOVIMA, već dobio NAGRADU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se šuškalo da će ući u "Elitu 8", on će se naći ponovo u rijalitiju u kom se proslavio!

PROCURILI DETALJI DOGOVORA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA SA PINKOM: Ulazi na "Farmu 8" pod specijalnim USLOVIMA, već dobio NAGRADU!

Foto: M.P./ATAImages

Gledaoci širom regiona s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone rijalitija "Elite 8" i "Farma 8". Već su poznata neka imena koja će se naći u Beloj kući, a jedno od iznenađenja je veteran rijaliti-programa Kristijan Golubović. Naime, kako se saznaje, bivši robijaš je već obavio razgovor sa Željkom Mitrovićem, direktorom i vlasnikom Pink televizije, s kojim je navodno ugovorio specijalne uslove za svoj ponovni ulazak.

Međutim, iako se spekulisalo da će se Golubović još jednom naći u Beloj kući, otkriveno je da će on u septembru ipak ući u "Farmu 8", rijaliti u kojem se svojevremeno i proslavio.

- Kristina i Kristijan su viđeni u zgradi Pinka, došli su po podne, tek su kasnije napustili televiziju. Pričali su sa Željkom satima i došlo do dogovora da on kao osoba koja je postala popularna u rijalitiju ''Farma'' tamo uđe ove sezone, a ne u "Elitu". Ipak, Kristina je primorana da zbog dece ostane kod kuće, ali ne sumnjajte da će Golubović imati posebne uslove da ih nekad poseti ili redovno viđa - otkriva izvor, prenosi Puls onlajn.

Republika

Foto: instagram.com

Kristijan Golubović ulazi na "Farmu" 8 bez supruge Kristine

Kako se dalje navodi, Kristijan neće biti jedini povratnik koji će se vratiti seoskom načinu života.

- Još mnoga stara rijaliti-imena se spominju, oni koji su bili na "Farmi" nekada. Kristijan je odbio konkurentske televizije i ostao veran televiziji Pink i Željko će to nagraditi - rekao je Golubovićev prijatelj, koji je takođe otkrio i da nova ''Farma'' počinje sredinom septembra, nakon ''Elite''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading