OTKRIVENO KADA POČINJE "FARMA 8!" Željko Mitrović izdao zvanično saopštenje, zbog NAJNOVIJIH INFORMACIJA ćete ostati u šoku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović je obelodanio nove detalje i tačan datum početka "Farme 8!"

OTKRIVENO KADA POČINJE "FARMA 8!" Željko Mitrović izdao zvanično saopštenje, zbog NAJNOVIJIH INFORMACIJA ćete ostati u šoku!

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group", nedavno je otkrio da će u septembru, pored osme sezone rijalitija "Elita", krenuti i osma sezona rijalitija "Farma" i to na novoj televiziji.

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "NARODNA TV" - ističe Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavlja:

- Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu"!

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Željko Mitrović

 

Danas je otkrio potpuno nove detalje ovog projekta, pa najavio neviđeni spektakl, koji će trajati čak 30 dana. Kako je i sam otkrio u svom saopštenju, Narodna televizija tek sada radi na programskoj šemi, a "Farma" će se na istoj emitovati ne manje od šest sati dnevno, što će gledaoce posebno obradovati:

- 30 dogadjaja, tokom 30 dana, povodom 30 godina Pinka! - najavio je Željko Mitrović, pa otkrio kada počinje Farma.

- 28. septembra će startovati Farma, to je subota. Emitovaće se na Narod televiziji, rekao bih ne manje od šest sati dnevno - kako je saopštio Željko Mitrović, između ostalog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading