KLJUČNA IMENA SA ESTRADE OD SEPTEMBRA SU NA "FARMI 8!" Cakana spremna da se takmiči protiv KOLEGINICA, najavljena ljuta borba!

Autor: G. D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

24.08.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno iznenađenje pred sam početak novog projekta.

KLJUČNA IMENA SA ESTRADE OD SEPTEMBRA SU NA "FARMI 8!" Cakana spremna da se takmiči protiv KOLEGINICA, najavljena ljuta borba!

Foto: Republika

Ekipa portala Republika nalazi se ispred zgarde Pinka, gde već nekoliko dana pristižu učesnici nove sezone "Elite 8". Pored već dobro poznatih lica iz sveta rijalitija, danas smo usnimili i popularnu pevačicu, Dragicu Radosavljević Cakanu, koja je došla na snimanje profila za "Farmu 8", koja takođe počinje u septembru.

Podsetimo, Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group", nedavno je otkrio da će u septembru, pored osme sezone rijalitija "Elita", krenuti i osma sezona rijalitija "Farma" i to na novoj televiziji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "NARODNA TV" - ističe Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavlja:

- Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu"!

Nedavno smo ispred zgrade Pinka usnimili i njenu koleginicu, Zlatu Petrović, a svoje učešće u pomenutom rijalitiju najavio je i Kristijan Golubović, pa gledaoci već sada mogu da shvate da se očekuje pravi spektakl. Kako je Mitrović objasnio u svom izlaganju, Farma će se emitovati ne manje od šest sati dnevno, pa će publika imati uvid u sve što se dešava na imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading