NACIONALNA REKORDERKA ULAZI U "FARMU 8": Naša poznata sportistkinja donela ŠOK-ODLUKU! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. P

Elita 8 | Farma 8

25.09.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je nova učesnica poznatog rijalitija!

Dušica Topić, naša poznata atletičarka u brzom hodanju, nova je učesnica "Farme 8". Ona se pojavila danas na zdravstvenom pregledu pred ulazak u rijaliti i dala intervju za ekipu portala Republika.

- Ja sam Dušica Topić, 11.1.1982, rođena u Zemunu. Kao sportistkinja, kraj mi je karijere, ali ja to ne mogu da prihvatim. Imam i dobre rezultate kao fitnes trener, volim pištaljku, volim naredbu, vreme je da se to izreklamira. Program je kreativan, sviđa mi se što se u "Farmi" radi. Ja odmalena volim pažnju, kroz folklor, sport... Nacionalna rekorderka, 7. u Evropi, 14. u svetu - rekla je Dušica.

Republika

Foto: Printskrin

Dušica Topić je nova učesnica "Farme 8"

- Slobodna sam... Bolje da kažem da sam neudata, a vreme mi je. 42 godine, treba pratiti ovu mladalačku energiju. Otvorena sam za ljubav u životu, volim, srce vapi, volim iskrenu emociju, volim pažnju, ali sve u svoje vreme... Sve bira svoje mesto - istakla je Topićeva.

- Ispoštovaću zadatke. Volim rad. Zanimaju me imanja, sela. U iluziji sam večito, priznajem. Ja vidim sve ovo u superlativu. Gledam kako ću da sadim, da mršavim druge ljude. Da produžimo život. Nisam rekla nikome da ulazim, iznenadiće se. Volim sama krst svoj da nosim na leđima, to me je sport naučio - dodala je.

- U meni su pozitivne misli. Koncept rijalitija je dobar, zdrav život, "Farma", red i disciplina... Koncept je divan, a šta ćemo mi da uradimo od toga... - rekla je nam je.

Republika

Foto: Printskrin

Dušica Topić želi da pokaže svoju kreativnost

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading