ZVANIČNO SAOPŠTENJE NEPOSREDNO PRED POČETAK FARME 8: Stanija Dobrojević najavila veliki povratak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se hitno oglasila!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE NEPOSREDNO PRED POČETAK FARME 8: Stanija Dobrojević najavila veliki povratak!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanija Dobrojević, popularna ličnost koja je stekla slavu u rijalitiju "Farma", postala je pobednica u sezoni 2015. godine osvojivši impresivnih 57,66 odsto glasova publike. Za nagradu je dobila 50.000 evra, što je bila velika nagrada za njen uspeh u ovom takmičenju. Zanimljivo je da se spekulisalo da je podrška njenih fanova, ali i Kristijanovi apeli upućeni fanovima, doprineli njenom trijumfu. Nakon pobede, došlo je do nesuglasica između nje i Kristijana oko podele novca, što je dodatno začinilo ovu priču.

Nakon trijumfa, Stanija je izjavila: "Da je Kristijan bio sa mnom u finalu, bila bih večito druga", ističući svoju zahvalnost i sreću zbog osvojenog prvog mesta. Njeni emotivni ispadi i reakcije na pobedu ostavili su snažan utisak na publiku.

Devet godina kasnije, Stanija se prisetila ovog ključnog perioda u svom životu i podelila snimak iz te epohe. Kroz objavu na društvenim mrežama, podsetila je svoje pratioce na svoju "čuvenu pobedu" i osvrnula se na svoj fizički izgled u to vreme. Takođe, najavila je povratak rijalitija "Farma 8", podstičući interesovanje publike za novu sezonu.

 

 

S obzirom na brojnost i strast publike koja prati ovaj format, nema sumnje da će gledaoci jedva dočekati da saznaju ko će se useliti u čuvenu Farmu i čije će živote pratiti u narednim mesecima. Pored toga, mnoge zanima i kako izgleda unutrašnjost kuće u kojoj će farmeri boraviti tokom ove sezone.

Farma je rijaliti format, koji se emitovao na TV Pink od 2009. do 2016. godine, a u ovoj televizijskoj sezoni vraća se 27. septembra i to na novom kanalu NARODNA TV. 
Farma 8 prati grupu poznatih ličnosti, koje žive zajedno na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez novina, telefona, televizije i interneta, a svaki njihov korak prate kamere dvadeset i četiri časa dnevno. U novoj sezoni, takmičari će živeti na novoj lokaciji, u pravom srednjevekovnom gradu gde će se susresti sa novim izazovima i najnovijim zadacima.

Za razliku od prethodnih sezona, Farma 8 biće usko povezana sa Elitom 8 – učesnici Elite 8 koji ispadnu, imaće šansu da se vrate u trku za glavnu nagradu ako se na Farmi pokažu kao sposobni i vredni farmeri. Sa druge strane, učesnici Farme 8 koji se pokažu dobro u zadacima, imaće priliku da uživaju u svim blagodetima u Eliti 8. 
Kao i do sada, učesnici Farme 8 će se toko 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu izbegavanjem nedeljnih eliminacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading