"FALI TAMARA ĐURIĆ": Stanija Dobrojević razvezla jezik o UČESNICIMA "Farme 8"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta, koja je pobedila u šestoj sezoni ovog rijalitija, otkrila šta misli o novom projektu!

"FALI TAMARA ĐURIĆ": Stanija Dobrojević razvezla jezik o UČESNICIMA "Farme 8"!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Večeras u 21 na kanalu Narodne televizije počinje osma sezona "Farme"‚ a starleta Stanija Dobrojević, koja je pobedila u "Farmi 6", oglasila se i sumirala svoje utiske.

Kakva sećanja ti budi rijaliti “Farma” i kada se danas prisećaš tog perioda, šta ja na tebe osim pobede ostavilo ogroman utisak?

- Meni Farma budi posebnu setu, jer sam tamo ostavila najlepše godine moje mladosti i ludosti. Farma je mene stvorila, stekla sam veliku popularnosti učešćem na istoj, sa Farme4 sam izašla kao miljenica nacije, velika popularnost u narodu, sve naslovne strane i digitalni mediji, prva sam ženska osoba u Srbiji koja je dobila verifikovani fejsbuk pored Novaka Đokovića 2013 godine, milion poslova reklama, tako da je meni Farma4 promenila život. A Farma6 sam išla po svoje prvo mesto i pobedu! Zna se da ja nisam rijaliti igrač, ja sam ličnost za sebe koja uđe i živi život u rijalitiju, zato sam negde ostavila svoj pečat i trag.

 

 

Ti si na Farmi bila neko ko je bio britka sablja u sukobima, koji konflikt ili svađu nikada nećeš moći da zaboraviš?

- Kada se polemiše o tome šta ja pružam u rijalitiju... Lepotu i ljubav. Isto kao i u realnom svetu. Ja sam uvek za lepotu, ljubav, mir, zabavu, to sam ja. Zaljubive sam prirode i zato su od mene uvek mogla očekivati neka ljubavna priča. E sad, nikog prva ne diram, ali ako me napadaš i sateraš u ćošak tad počinjem da se branim i ne biram sredstva! Tad sam spremna i fizički da se obračunam, ali pošto je to u rijalitiju zabranjeno, naučila sam opasno da se svađam. Možeš da me čačkaš, al kad puknem umem da budem baš nezgodna a narod je to kod mene najviše voleo!

Farma 8 razlikuje se od prethodnih što je imanje smešteno i napravljeno kao srednjevekovno, šta ti misliš o tome, kako bi se snašla u takvim uslovima?

- Mnogo mi se dopada ta ideja. Snašla bih se jer sam se snalazila i na pustom ostrvu i na Farmi gde sam kopala, sadila, kosila travu sa Ekremom, sisala ovce, čistila zaklanu kokošku, pravila ajvar... i uz to bila najurednija i najčistija učesnica. Ima neka posebna car u svemu tome iako su teški uslovi. Znate, "Elita" je luksuz rijaliti, ja bih njih sve na "Farmu" i poslove, pa da se pokažu.

Republika

Foto: Republika

Prethodni pobednici rijalitija "Farma"

Kristijan, Maja Nikolić i Jelena Golubović naći će se na Farmi 8, kako ti deluje taj spoj?

- Deluje mi kao da fali Tamara Đurić! Spoj podseća na Farmu 6! Maja i Jelena služe da prave svađu i komentarišu tuđe priče. Kristijan je pojava za sebe, interesantan je sa svojim pričama i ima svoju publiku. Videćemo ko će od novih učesnika da se "izrodi" i napravi priču!

Šta po tebi treba da poseduje pobednik Farme?

- Pobednik mora da ostavi veliki deo srca, emicija i duse da bi mu narod stavio krunu pobede. Jer narod je taj koji nas gleda, prati i saoseca sa nama. Zivis rijaliti isto kao zivot. Da istrpis sva ponizenja, uvrede, napade. Ako imas ljubav da je sacuvas odbranis. Bitno je da budes zapamcen a ne do sledece sezone zaboravljen. To su za mene pravi pobednici! Da svojim ucescem ostavis trag - rekla je Stanija za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading