FATALNA PLAVUŠA IZAZVALA LOM U STUDIJU! Elena Petrović otkrila ŠOKANTNE detalje o svom cimeru, gledaoci zanemeli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena je razvezala jezik i poslala upozorenje učesnicima Farme.

FATALNA PLAVUŠA IZAZVALA LOM U STUDIJU! Elena Petrović otkrila ŠOKANTNE detalje o svom cimeru, gledaoci zanemeli!

Foto: Printscreen/Narodna

Elena Petrović je druga takmičarka "Farme 8", ulazi u rijaliti, kako bi sinu omogućila bolju budućnost. Ne planira ljubav u rijalitiju, ali ne odbija mogućnost da joj se to desi. Poručila je svojim budućim cimerima da je ne diraju, jer se neće dobro provesti. Gledaocima preporučuje da gledaju Farmu i glasaju za nju.

Vatrena plavuša izazvala je burne reakcije svojim dolaskom u studio, a na samom početku je rekla da je vrlo lagana i da jedva čeka da uđe.

-  Svaka žena treba da izgleda ovako kao ja, čak i na Farmi. Ja ću se šminkati i sređivati, treba da držite do sebe. Nikola Lakić je zanimljiv, komunikativan, malo se zaneo prošle sezone, ali dobro - rekla je Elena na samom početku.

Republika

Foto: Printscreen/Narodna

Elena Petrović

 

Rijaliti format "Farma" vraća se na male ekrane, ali ovoga puta na kanalu NARODNA TV. Nakon prethodnog uspeha i popularnosti, očekuje se da nova sezona privuče pažnju gledalaca širom regiona.

U ovoj sezoni, poznate ličnosti će živeti na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez pristupa novinama, telefonima, televiziji i internetu. Kamere će pratiti njihove svakodnevne aktivnosti dvadeset i četiri sata dnevno, otkrivajući kako se takmičari snalaze u nepoznatom okruženju.

Za razliku od prethodnih sezona, takmičari će biti smešteni na novoj lokaciji - pravom srednjevekovnom gradu. Ovo će ih suočiti sa potpuno novim izazovima i zadacima, što će dodatno začiniti takmičenje i doneti uzbudljive trenutke za gledaoce.

Posebna novina u ovoj sezoni je tesna povezanost sa rijaliti programom "Elita 8". Učesnici "Elite 8" koji budu eliminisani, imaće priliku da se vrate u trku za glavnu nagradu ukoliko pokažu svoje sposobnosti i vrednost na Farmi 8. Sa druge strane, takmičari koji se istaknu na Farmi 8, imaće priliku da uživaju u svim privilegijama u "Eliti 8".

Učesnici će se tokom 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu, a izbegavanjem nedeljnih eliminacija će imati priliku da se približe ostvarenju svog cilja. Očekuje se da će ova sezona doneti mnogo uzbuđenja, iznenađenja i rivalstva, obećavajući zanimljivu i dinamičnu zabavu za gledaoce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading