KRISTIJAN NAHVALIO MAJU NIKOLIĆ! Pevačica se nije pojavila sinoć u Šimanovcima, pa tuguje zbog nje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuo sam da je ona imala plan da uđe kako bi mene provocirala i diskvalifikovala, tvrdi on.

KRISTIJAN NAHVALIO MAJU NIKOLIĆ! Pevačica se nije pojavila sinoć u Šimanovcima, pa tuguje zbog nje!

Foto: ST/Tamara Pavišić, printscreen/RED TV

Pevačica Maja Nikolić najavila je svoj spektakularan ulazak na "Farmu 8", ali se to na kraju nije dogodilo. Bivši robijaš Kristijan Golubović, koji je postao učesnik ovog rijalitija, prokomentarisao je Majin odlazak. On je izjavio da je čuo da je Maja imala nameru da uđe kako bi ga provocirala i time izazvala njegovu diskvalifikaciju. Golubović je istakao da bi voleo da se to zaista i dogodi, jer sebe sada smatra potpuno drugačijim čovekom, te da voli temperamentne žene poput Maje. 

Foto: printskrin

Kristijan Golubović

 

Čuo sam da je ona imala plan da uđe kako bi mene provocirala i diskvalifikovala. Iskreno, ja bih to obožavao jer sam sada totalno drugačiji, a i ona je žena - rekao je Kristijan Golubović, pa dodao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Nikolić

 

- Maja je takva, energična, voleo bih da ona uđe. Volim takvu vrstu, čak i Jelenu Golubović. Ona može da vam kljuca kao detlić dok ne napravi rupu u mozgu, a Maja je eksplozivna. Čim je dirnete u temu, ona voli da udari tiganjem. Volim takav temperament. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Nikolić

 

Maja Nikolić je nedavno potvrdila svoj ulazak na "Farmu 8". Izjavila je da je prihvatila poziv jer je njen prijatelj Željko rekao da će je jedini spustiti helikopterom i leteti s njom. Takođe je najavila svoj ulazak kao "diva" i otkrila da planira da uđe naga, oslikana "body paint"-om. Maja je istakla da joj nije bitno da pobedi, već da zaradi honorar, čime je izazvala brojne reakcije u javnosti.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading