SKANDALČINA NA FARMI! Kristijanu naglo POZLILO, digao frku, pa se svima obratio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović se nije pokazala u najboljem svetlu!

SKANDALČINA NA FARMI! Kristijanu naglo POZLILO, digao frku, pa se svima obratio!

Foto: Narodna TV

Kristijan Golubović, aktuelni gazda Farme, odlučio je da se upusti u degustaciju ručka koji su pripremile farmerke pod vođstvom Jelene Golubović. Međutim, njegove reakcije nisu bile baš ohrabrujuće. 

- Trebali ste samo vodu da dodate... Sreća... - rekao je Kristijan.

Republika

Foto: Narodna TV

Kristijan Golubović Farma 8

 

- Jesi li probao Kristijane? - pitala je Jelena.

- Ovo nije zbog nedostatka vode... Morate da se dogovorite kada kuvate, temperatura mora jedna da bude - objasnio je gazda.

- Prestanite da se smenjujete... - nastavio je Kristijan.

- Ja volim da napravim da bude neutralno - dodala je Jelena.

- I hlebovi su izgoreli - komentarisao je Kristijan.

Republika

Foto: Narodna TV

Kristijan Golubović Farma 8

 

Ovaj incident baca svetlo na značaj usaglašenosti i pažnje prilikom pripreme hrane. Kristijan Golubović je svojim kulinarskim savetima ukazao na važnost pravilne temperature i pažljivog nadgledanja procesa kuvanja, ističući da čak i dodatak vode nije mogao popraviti greške u pripremi. Ovakav pristup kulinarstvu pokazuje da je hrana na farmi više od običnog obroka - ona predstavlja i simbol zajedništva i brige jednih o drugima.

Iz ovog incidenta možemo zaključiti da je ključna komponenta uspešnog kuvanja međusobno razumevanje i saradnja između svih uključenih u procesu. Kristijan je naglasio važnost dogovora prilikom kuvanja, ističući da je temperatura od presudnog značaja za kvalitet jela. Ova situacija nas podseća da je timski rad i međusobno poštovanje ključno ne samo u kuhinji, već i u svim aspektima zajedničkog života na farmi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
amerika

30.09.2024 14:50

U Eliti je Miljana dvorska luda bolesna, na Farmi je to Jelena Golubovic, kako su ih Mitrovici dobro raspodelili, nebi dobro bilo da su zajedno, ovako je zanimljivije...