HITNO PREKINUT PROGRAM FARME! Učesnica SKOČILA preko stola, obezbeđenje ULETELO na imanje! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiki Star pljunula Božu Džonsa, kamera usnimila haos!

HITNO PREKINUT PROGRAM FARME! Učesnica SKOČILA preko stola, obezbeđenje ULETELO na imanje! (GALERIJA)

Foto: printscreen/Narodna TV

U rijalitiju "Farma 8" u jutarnjim časovima došlo je do žestokog sukoba između učesnika Kiki Star i Bože Džonsa, što je odmah izazvalo veliku pažnju milionskog auditoriuma kraj malih ekrana. Naime, tokom današnjeg sastanka za raspodelu poslova na imanju, došlo je do verbalnog sukoba između njih dvoje, koji je kulminirao pljuvanjem.

- Ajde, pljuni da ti je*em mamu maminu - rekao je Boža.

- Evo - rekla je Kiki i pljunula ga.

Republika

Foto: printscreen/Narodna TV

Kiki Star pljunula Božu Džonsa Farma 8

Nakon što je Kiki pljunula Božu, on je uzvratio tako što je pokupio sav duvan koji su učesnici imali i poneo ga napolje kako bi ga bacio. Ova reakcija izazvala je dodatnu napetost među farmerima, koji su pokušavali da spreče Božu da baci i to malo cigareta što imaju. U nastojanju da smiri situaciju, Kristijan Golubović je intervenisao kako bi sprečio dalji sukob između Kiki i Bože. Njegova uloga u smirivanju tenzija doprinela je da situacija ne eskalira dalje, iako je delovalo da će do toga svakako doći.

Republika

Foto: printscreen/Narodna TV

Kiki Star i Boža Džons napravili haos na Farmi 8

Podsećanja radi, tranrodna učesnica "Farme 8" Kiki Star koja je i prilikom ulaska u rijaliti priznala da je Kristijan Golubović njen tip muškarca, te da bi volela da ima intimne odnose u štali, pošto to još nije isprobala, prvom prilikom krenula je u start prema žestokom momku. Međutim, on isključuje svaku mogućnost da dođe do varnica između njih dvoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading