HAOS U NAJAVI NA FARMI! Učesnici dobili NIKAD TEŽI zadatak! Evo šta je produkcija sada smislila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su nastavili da peku paprike od kojih će posle praviti ajvar, ali i da seku drva, jer uskoro slede hladniji dani na imanju.

HAOS U NAJAVI NA FARMI! Učesnici dobili NIKAD TEŽI zadatak! Evo šta je produkcija sada smislila!

Foto: Narodna TV

Osvanulo je novo jutro na imanju rijalitija "Farma 8", a učesnici su još jednom pokazali koliko su vredni, te su ustali sa prvim zracima sunca.

Ovonedeljni gazda Kristijan Golubović je podelio današnje zadatke, te se i sam bacio na posao kako bi ostalim učesnicima objasnio kako se to najbolje zadatke. Kako su takmičari odmah počeli da komentarišu, zadatak nije bio nimalo lak, pa ostaje da se vidi kako će se ekipa snaći, budući da uvek ima onih koji nisu najveštiji u snalaženju kada je farma i okruženje tome slično u pitanju. 

Foto: Narodna TV

Farma 8 novi zadatak

 

Oni su nastavili da peku paprike od kojih će posle praviti ajvar, ali i da seku drva, jer uskoro slede hladniji dani na imanju.

Inače, takmičarka rijalitija ,,Farma 8" Aleksandra Babejić je nedavno podelila svoju potresnu životnu priču sa Jelenom Golubović. U razgovoru sa Jelenom, Aleksandra je otvorila dušu i ispričala neverovatne detalje iz svog života.

Aleksandra je otkrila Jeleni da je jednom prilikom jedva izbegla tragičan ishod. Ova potresna priča ostavila je Jelenu u šoku, ali je istovremeno i osnažila Aleksandru da podeli svoje emotivno iskustvo.

Da nisam uspela da pošaljem poruku, sada bih bila u grobu. Baba me je jurila nožem po kući, jer sam jedini naslednik - rekla je Aleksandra.

- Joj bože, ostala sam u šoku - rekla je Jelena.

Foto: Narodna TV

Farma 8 novi zadatak

 

- Ja sam samo tražila majčinsku ljubav i da me neko pita kako sam. Javila mi se Gaga -rekla je Aleksandra.

Tražila si da te neko razume - rekla je Jelena.

- Znači ti si od svog četvrtog rođendana krila da ona vara tvog oca? - pitala je Jelena.

- On je umro zbog sekiracije od razvoda. Dobio je rak i umro je za tri dana - rekla je Aleksandra.

- I sada te ta baba ganja zbog nasledstva? - pitala je Jelena.

- Da, ali mene to ne zanima - rekla je Aleksandra.

- Njen sadašnji muž je ulazio kod mene u sobu. Šta misliš koje su mu bile namere? Moja majka je na sve to rekla komšijama: "Pa šta fali da ona spava sa njim i nama rodi dete" - rekla je Aleksandra.

Ova iskrena ispovest Aleksandre Babejić ostavlja nas bez daha i otvara mnoga pitanja o porodici, ljubavi i borbi za pravdu. Saznajte više detalja u nastavku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading