TAKMIČARI NISU BILI SVESNI ŠTA IH ČEKA! Vanredno ubacivanje izazvalo haos na imanju, PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova scena će se prepričavati!

TAKMIČARI NISU BILI SVESNI ŠTA IH ČEKA! Vanredno ubacivanje izazvalo haos na imanju, PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA!

Foto: Farma Official/Youtube.com

Farma

U rijaliti programu "Farma" dogodilo se veliko iznenađenje za sve učesnike, koji su bili šokirani kada su saznali da će im se na imanju pridružiti još dva nova prijatelja. Ovo iznenađenje priredio je Proka, koji je najpre pozvao učesnike da izađu napolje, a potom im predstavio kravu Ružu i njeno tele kao nove stanovnike imanja. Učesnicima je dat zadatak da se pobrinu za ove nove životinje, a Proka je naglasio da je važno da se životinja adaptira na novo okruženje.

Foto: printscreen/Narodna TV

Proka i Kristijan

- Imam malo iznenađenje i obavezu. Stanite sa strane, da čujem sem Nikole i Kristijana ko zna da muze. Životinja je uznemirena, treba da se adaptira. Ovo je gospođa Ruža, a ovom mališanu ćete dobiti zadatak kakvo ćete ime da mu date - obavestio ih je Proka.

Prvi susret s kravom Ružom

Nakon što su saznali za iznenađenje, farmeri su se prvi put suočili s kravom Ružom i njenim teletom. Nikola Lakić je bio hrabar i prvi se usudio da pokuša pomuze kravu, dok su ga u tome podržali Dušica Topić i Boža Džons. Scena u kojoj su farmeri puzali po podu kako bi se približili kravi izazvala je smeh među učesnicima, ali i gledaocima.

Foto: printscreen/Narodna TV

Krava i tele stigli na imanje

Reakcije učesnika

Gazda Kristijan Golubović bio je spreman da preuzme odgovornost za nova iznenađenja, dok je Kiki Star pitanjem o labudu izazvala smeh među farmerima. Član produkcije takođe je bio šokiran stanjem na imanju kada je ušao, što je dodatno doprinelo uzbuđenju među učesnicima.

Zadaci za farmere

Pored brige o novim učesnicima, farmeri su dobili zadatak da odaberu ime za tele, što će svakako biti dodatni izazov za njih. Ubrzo nakon ovog iznenađenja, farmeri su se suočili s novim obavezama na imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading