MUŠKARCI SU NAM SEKA PERSE: Žene na "Farmi 8" KRIZIRAJU - nema im vajde od cimera za OVE STVARI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ovaj trač stigne do "alfa mužjaka" dobiće poriv da se dokazuje!

MUŠKARCI SU NAM SEKA PERSE: Žene na "Farmi 8" KRIZIRAJU - nema im vajde od cimera za OVE STVARI!

Foto: printskrin pink tv

Žena na "Farmi 8" su u ozbiljnom problemu jer su zaključile da im muškarci na imanju nisu bukvalno ni za šta. Naime, Sneža Kušadasi i Andrea Anđelković ogovarale su sve farmere, pa su došle do zaključka da na jači pol ni u čemu ne mogu da se oslone.

- Sramota je da ne znaš ništa... Poradiš prvo na svom vokabularu, dikciji, načinu izražavanja... - komentarisala je Andrea.

- Nema pomoći ljudima - složila se sa njom Sneža.

- Muškarci su nam "seka Perse". Elena i ja smo slagale drva pre neki dan. Trutovi - nastavila je sa prozivkama Andrea.

- Spori su, šta si druže radio, žale se kao - dodala je Sneža.

- Krmeljaju, sa 20 godina... Ustaj bre, nisi otišao na Goli otok - zaključila je Andrea.

Republika

Foto: printskrin pink tv

Sneža Kušadasi i Andrea Anđelković oplele po cimerima

Inače, jedan od retkih na imanju koji se lati svakog posla je Kristijan Golubović koji je svoje cimere jednom prilikom testirao ne bi li proverio njihovu spremnost za vojsku.

Zadao im je da rade sklekove i druge vežbe snage, pre nego što je njima četvorici ili petorici dopustio da skoče na jednog njega, a pošto nisu uspeli da ga savladaju, konstatovao je da i nisu baš nekih fizičkih sposobnosti.

Za razliku od ovakvih priča, neke farmerke bi se složila da od muškaraca na imanju nema vajde ni za neke druge stvari, pa čak ni sa Kristijanom jer je oženjen, bar dok mu Jelena Golubović čuva brak.

Naime, ona strahuje da bi on pod tolikim nasrtanjem prvenstveno Aleksandre Jakšić, ali i nekih drugih cimerki poput Kiki Star, mogao da popusti, pa ga prati u stopu i meša mu se u odnose sa cimerkama, koje nastoji da odbije od njega.

Međutim, ako ovaj trač stigne do njega, savsim je moguće da će dobiti poriv da dokaže da je on "alfa mužjak" za razliku od drugih farmera koje su ogovarale devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading