PROCURIO NECENZURISANI SNIMAK SA FARME, TAKMIČARU POPUSTILE KOČNICE! Krenuo da spopada cimerku, njeno odbijanje ga RAZLUDELO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne odustaje od namere da smuva cimerku, sada ima novu taktiku.

PROCURIO NECENZURISANI SNIMAK SA FARME, TAKMIČARU POPUSTILE KOČNICE! Krenuo da spopada cimerku, njeno odbijanje ga RAZLUDELO!

Foto: Printscreen/Narodna

Kontroverzni učesnik "Farme 8" Boža Džons već nekoliko dana ne odustaje od svoje namere da osvoji srce Elene Petrović. Njegovi pokušaji do sada nisu urodili plodom, ali on i dalje istrajava u svojoj nameri. Večeras je odlučio da pokuša nešto novo - da je zavede pesmom. Boža je svoju nameru sproveo u delo tako što je zapevao pesmu samo za Elenu. 

- Nikada te nisu shvatili, zato ti srce zebe, a ti si kraljica moja i nisu dostojni tebe -zapevao je Boža.

- Jao, majko moja - rekla je Elena.

 

- Kako sam voleo tebe, to i zvezde znaju -nastavio je Boža.

Situacija između Bože i Elene izaziva interesovanje javnosti, a posebno je intrigantno to što Boža nije odustao uprkos prethodnim neuspesima. Njegova odlučnost i kreativni pristup osvajanju srca Elene privlače pažnju i izazivaju empatiju kod mnogih koji prate ovu priču.

Boža Džons nastavlja da se trudi da osvoji srce Elene Petrović, koristeći različite metode kako bi dopreo do njenog srca. Njegova poslednja taktika - zavođenje pesmom - izazvala je emotivnu reakciju kod Elene, što ukazuje da bi Božini napori uskoro mogli da budu nagrađeni. Ostaje da vidimo kako će se ova neobična ljubavna priča dalje razvijati.

Podsećanja radi, Peca Lazić po ulasku u rijaliti "Farma 8" dobio je mnogo neprijatelja, neki od njih su Aleksandra Stanišić, Boža Džons, Nikola Lakić, ali i mnogi drugi. Gledajući od kuće, Pecin brat, Neca Lazić rešio je da podnese tužbe protiv ova tri navedena rijaliti učesnika, zbog reči koje su izgovorili o njemu. 

Republika

Foto: Printscreen/Narodna

Peca Lazić

 

On je objavio video na Instagram profilu, u kom je izneo svoje mišljenje o pomenutim takmičarima, a potom je najavio da će tužiti zbog reči koje su izgovorile kako o njemu, tako i o Peci. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading