KRISTIJAN NA "FARMI 8" ČEKA POZNATU PEVAČICU: Priznao da ga radi njen temperament, kad se njih dvoje UKRSTE na seoskom imanju - strasti će EKSPLODIRATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo dosad je samo zagrejavanje!

KRISTIJAN NA "FARMI 8" ČEKA POZNATU PEVAČICU: Priznao da ga radi njen temperament, kad se njih dvoje UKRSTE na seoskom imanju - strasti će EKSPLODIRATI!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/Narodna

Učesnik "Farme 8" Kristijan Golubović, koji na sve načine privlači pažnju kako ostalih farmera, tako i fanova ovog formata, već je imao jednu konfliktnu situaciju zbog koje je žestoko udaren po džepu.

Naime, nakon što je ušao u verbalni sukob sa znatno mlađim cimerom Ognjenom Ravićem, galama je brzo prerasla u fizički obračun, pa je Krisijanom šamar, koji je zabeležen kamerama izazvao veliku pažnju javnosti i brojne komentare na društvenim mrežama. Ovaj šokantan potez Golubovića nije prošao nezapaženo, a produkcija rijalitija donela je odluku o velikoj novčanoj kazni zbog njegovog agresivnog ponašanja.

Kako se ovakvi postupci ne tolerišu, Golubović je adekvatno sankcionisan u skladu sa praksom kažnjavanja agresivnog ponašanja u rijalitijima.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić kao žena inspiriše Krisijana Golubovića

Inače, u jeku novog skandala, Kristijan Golubović se prisetio i sukoba koje je tokom ranijih sezonama rijalitija imao sa pevačicom Majom Nikolić, te je shodno tome komentarisao i njeno odustajanje od ulaska na "Farmu 8".

On je izrazio jaku želju da je ponovo vidi na seoskom imanju, ističući njen temperament i energičnost, kao i svoje poštovanje prema njoj i sličnim ženama, uprkos nesuglasicama.

Čuo sam da je ona imala plan da uđe kako bi mene provocirala i diskvalifikovala. Iskreno, ja bih to obožavao jer sam sada totalno drugačiji, a i ona je žena - rekao je farmer, pa dodao:

- Maja je takva, energična, voleo bih da ona uđe. Volim takvu vrstu, čak i Jelenu Golubović. Ona može da vam kljuca kao detlić dok ne napravi rupu u mozgu, a Maja je eksplozivna. Čim je dirnete u temu, ona voli da udari tiganjem. Volim takav temperament.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović se poverava Jeleni Golubović

Podsetimo, od samog početka "Farme 8" oko Golubovića se motaju pojedine cimerke u nameri da ga osvoje, dok on kod kuće ima 28 godina mlađu suprugu, koja odgaja njihovo dvoje dece za vreme njegovog odsustva zbog rijalitija.

Sudeći po njenim dosadašnjim reakcijama, ona se ne plaši da bi muž mogao da je prevari sa nekom od farmerki, pa je poručila da Kristijan ipak voli "piletinu" poput nje.

Međutim, pri polasku na "Farmu 8" mu je iipak pripretila da će ga unakaziti ukoliko se ne bude ponašao kao zauzet i porodičan čovek, o čemu se on sam poverio u razgovoru sa Jelenom Golubović, koja sve vreme podseća nasrtljive žene da je on oženjen čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading