ZASTRAŠUJUĆE SCENE NA FARMI, KRISTIJAN SE PRETVORIO U ZVER! Zaleteo se na cimera, pa ga napao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je izazvao totalnu pometnju na imanju.

ZASTRAŠUJUĆE SCENE NA FARMI, KRISTIJAN SE PRETVORIO U ZVER! Zaleteo se na cimera, pa ga napao!

Foto: Printscreen Narodna TV

Kristijan Golubović iznenadio je javnost svojim potezima u aktuelnoj sezoni rijalitija "Farma", gde je pokazivao svoje borilačke veštine učesnicima Veselinu Radonjiću i Peci Laziću. Golubović je demonstrirao udaranje u improvizovanu boksersku vreću i delio trikove za samoodbranu, ali nije bio zadovoljan njihovim snalaženjem. U jednom trenutku, oborio je Veselina na pod, što je izazvalo muk među prisutnima.

Nedavno, Golubović je ušao u verbalni sukob sa cimerom Ognjenom Ravićem, znatno mlađim od njega. Rasprava je eskalirala kada je Golubović prešao na fizički napad, što je zabeleženo kamerama i izazvalo brojne komentare u javnosti. S obzirom na to da se ovakvo ponašanje kažnjava oduzimanjem dela honorara ili drugim sankcijama, Golubović će biti "udaren po džepu".

Kristijan Golubović je svojim ponašanjem privukao pažnju javnosti i izazvao brojne reakcije, kako svojim borilačkim veštinama na Farmi, tako i sukobom sa cimerom. Njegovo prisustvo u rijalitiju i dalje intrigira gledaoce, a ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati.

 

Produkcija "Farme 8" odmah je reagovala. Kako je Golubović prekršio glavno pravo života u rijalitiju, iste sekunde je kažnjem oduzimanjem honorara zbog agresivnog ponašanja, jer se ovo ne toleriše.

Podsećanja radi, Kristijan je pre toga pobesneo zbog nehigijene pojedinih učesnika "Farme".

- Kristijane, da li ti nije bilo glupo da daješ Nataši da čisti u 3 ujutru s obzirom na to da smo svi preumorni? - upitala je Andrea.

- Uopšte mi nije žao zato što ništa ne radite. Ovo je rijaliti, ako neko želi da ne spavate, može da vam se i*ere na glavu. Ne znam šta vas čudi što smo mi došli na jednu lepu ideju da vi sedite, kuvate kafu i mislite da je 7 ujutru - rekao je Kristijan.

- Gde ste vizeli da gazda uzme metlu i čisti? On je tu da naređuje svima nama - rekla je Aleksandra.

- Šta ti radiš, ku*etino? Šta ti radiš, nisi metlu videla u životu. Ja najviše radim, a ne treba da radim - rekla je Andrea.

- Sudove niste oprale dva dana, sram vas bilo - rekao je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading