VODITELJKA UPALA NA FARMU, PA NAJAVILA IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA! Takmičari prebledeli od straha, ONI su ugroženi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za ključnu odluku!

VODITELJKA UPALA NA FARMU, PA NAJAVILA IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA! Takmičari prebledeli od straha, ONI su ugroženi!

Foto: Shutterstock

Na imanje Farme stigla je voditeljka Milica Kon, donoseći sa sobom uzbuđenje i napetost među farmerima. Večeras će farmeri biti suočeni sa teškom odlukom - biraju između Aleksandre Stanišić i Veselina Radonjića, odlučujući kome žele da vide leđa. Kristijan Golubović se našao u centru pažnje kada je otkrio da je pokušao da spoji svoje sluge u emotivnom smislu.

Jelena je dobila zadatak da napravi predstavu sa Conjom, prepoznajući njegov potencijal za imitaciju. 

- Kristijane, da li si uspeo da spojiš svoje sluge u emotivnom smislu? - upitala je Milica Kon.

 

- Rekli su mi samo da su se cmokili par puta, ali ja sam njih postavio da bih rasturio trougao između njih i Nataše, mada mi nije uspeo plan, jer se nije ništa desilo -rekao je Kristijan.

- Jelena od mene ima zadatak da napravi neku predstavu sa Conjom, jer ima potencijal, dečko odlično imitira ljude i zaista smo se svi ismejali lepo. Zamoliću Kristijana da podeli štapiće ukućanima, kako bi dali onima koje žele da nominuju - rekla je Milica.

Milica je zamolila Kristijana da podeli štapiće ukućanima kako bi dali one koje žele da nominuju, dodatno pojačavajući tenziju i neizvesnost među farmerima.

Ovo veče na imanju Farme obećava veliku dozu uzbuđenja, napetosti i iznenađenja. Sve oči su uprte u farmera koji će morati da donese tešku odluku, a publika nestrpljivo očekuje ishod večerašnjeg događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading