LILI VOAJERKA - UHVAĆENA NA DELU: Inspektorka GLEDA Lakića dok se kupa, on je pozvao da mu se PRIDRUŽI, ali pod jednim USLOVOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Farmeri ceo dan proveli u prepucavanju!

LILI VOAJERKA - UHVAĆENA NA DELU: Inspektorka GLEDA Lakića dok se kupa, on je pozvao da mu se PRIDRUŽI, ali pod jednim USLOVOM!

Foto: printskrin pink tv

Na seoskom imanju "Farme 8" tokom celog dana traje žestoki sukob između bivše inspektoke Lili Stevanović i Nikole Lakića, koji se međusobno vređaju na račun fizičkog izgleda i godina.

Lakić je optužio Lili da gleda u njegovom pravcu dok se on kupa, ali ona se nije dala.

- Ja sam jedina koja se ponaša kulturno, jedina od svih vas, ja sam unikat - rekla je Lili.

- Treba da budeš neofarbana od korena, temena i glave do kraja. Ružno ćeš se slikati bićeš okorela baba - provocirao ju je Lakić.

- Meni je prirodna kosa, nisam dlakava, imam zahvalnu kožu. Ja mogu da se ne okupam pet dana ja neću da smrdim - odbrusila je Lili.

- Ti lučiš kamilicu iz sebe - sprdao se sa njom Lakić.

- Ja lučim vanilu i kokos - nastavila je da se izdiže iznad situacije Lili.

- Ima svaki dan kupanje pa možeš da dođeš da vidiš, kao što si juče gledala u mom pravcu - rekao je Lakić.

- Ali ona je inspektor, ona mora sve da proveri - dobacila je Aleksandra Jakšić.

Republika

Foto: printskrin pink tv

Lili Stevanović i Nikola Lakić u celodnevnoj raspravi

Tokom rasprave Lili je Nikolu uhodila po kući, pa je na kraju kada je on izašao napolje otvorila prozor da mu poruči još nešto.

- Sećaš se šta sam rekla, u d*pe ćeš da me poljubiš. Doći će trenutak kada ćeš reći dozvolila si mi konačno da te poljubim u dupe, ja ću reći: "Može, Lakiću!"

Inače, oko oženjenog Lakića motaju se i druge farmerke, a Dušica Topić uspela je najbliže da mu se približi jer su oboje sportisti i imaju slična interesovanja i navike. Tako svakodnevno treniraju, pod izgovorom da se tako samo druže i razmenjuju iskustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading