GOLUBOVIĆ SE UPECAO: Pristao na nežne dodire sa Kiki Star, krenuo od njenih bujnih grudi, morao da PIPNE da vidi da li su PRAVE! Nju je zanimalo da li je već nekome UZIMAO NEVINOST?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo su razgovarali o škakljivim temama, pa prešli na akciju!

GOLUBOVIĆ SE UPECAO: Pristao na nežne dodire sa Kiki Star, krenuo od njenih bujnih grudi, morao da PIPNE da vidi da li su PRAVE! Nju je zanimalo da li je već nekome UZIMAO NEVINOST?!

Foto: Printskrin TV Pink

Otkako se Kiki Star okomila na Kristijana Golubovića on sve manje prostora ima da joj se odupre. Naime, danas su u spavaćoj sobi vodili zanimljive razgovore o škakljivim temama, a jedna od zanimljivijih bila je vezana za grudi Kiki Star.

- Kod nas može da se provali da li je devojka nevina. Na primer, kada izađe krv, stavi je u rakiju, ona se otvori u tome i vidi se - rekla je Kiki.

- Jedan je imao mali ku*ac, i nije prokrvarila i on je nju terao da pokida rukom - priča Kristijan.

- Jesi ti nekome uzeo nevinost - pitala je Kiki.

- Normalno - dodao je on.

- Neprijatno mi je - nasmejala se Kiki.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Kiki Star uspela da navuče Kristijana na tanak led

Njih dvoje su se pred Saletom Luksom tako slatko prepucavali.

- Ona se sto puta naljuti na mene i odmah se zaljubi opet - rekao je Kristijan.

- Vidi joj si*e - priča Kristijan.

- To je od Boga tako, ja nisam uzimala hormone - rekla je Kiki, a onda je molila Golubovića da je dodirne po grudima i pipne da li su prave!

Iako je Kristijan isprva bio skeptičan zbog toga što je Kiki smatrao muškarac, reklo bi se da se u svakom novom kontaktu sa njom sve više opušta, a da li će se to svideti njegovoj mlađanoj supruzi ostaje da ispratimo.

Podsetimo, Kiki se i Jeleni Golubović poverila po pitanju svojih emocija prema Goluboviću.

Ne bih imala ništa sa njim jer je oženjen... Znam i da on ne bi ništa sa mnom, jer on ne voli ono što sam ja - rekla je Kiki Jeleni.

Međutim, sa svakim novim danom ona polako, ali sigurno pomera granice sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Elena

13.10.2024 15:27

Kristijane Mani se za.......sa tom budaletinom ona Ili on te fiksirala da ostane sto duze a tebe da izbaci sa farme Ili da ostanes bez braka.